DOLAR 39,4906 0.63%
EURO 45,6898 0.74%
ALTIN 4.349,420,51
BIST 9.311,88-2,19%
BITCOIN 41978350.93929%
Edirne
23°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Esnaf Kefalet Genel Kurul yaptı

Esnaf Kefalet Genel Kurul yaptı

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin, 2023-2024 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

ABONE OL
8 Mart 2025 18:05
Esnaf Kefalet Genel Kurul yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin, 2023-2024 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Kentteki bir düğün salonunda yapılan Genel Kurul’da, Başkan Ayhan Can ve yönetimi ibra edildi.

Genel Kurula, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, parti temsilcileri ile çok sayıda esnaf katıldı.

Yeterli çoğunluğun sağlanması sonrası başlayan genel kurulda önce divan heyeti seçildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Can’ın önerisiyle Divan Başkanlığı’na İpsala Kooperatif Başkanı İlhan Dalkıran, Divan Başkan Vekilliği’ne Uzunköprü Başkanı Ümit Leventer, Katip Üyeliklere ise Serpil Gülpinar ve İbrahim Yeşil seçildi.

Genel Kurul saygı duruşunda bulunulmasının ardından ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı.

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Can

Genel kurulda konuşan Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Can; “Göreve geldiğimiz günden bu yana başta siz değerli ortaklarımızdan aldığımız güçle esnafın bankası olan Halk Bankası ile birlikte el ele vererek esnaf sanatkarlarımıza hizmetlerin en güzelini vermeye gayret ettik. Bu yolculukta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizleri ibra ederek bizlere olan güveninizi bir kez daha ortaya koyan kooperatifimizin değerli ortaklarına göstermiş oldukları nezaketten dolayı yönetim ve denetim kurulu arkadaşlarım adına şükranlarımı sunuyorum, sağ olun, var olun” dedi.

Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Kemal Cingöz

Genel Kurulda bir konuşma yapan Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Kemal Cingöz de “Esnafın diğer ticaret erbapları gibi hibesi yok, teşviği yok. Sadece ve sadece Halk Bankası marifetiyle esnaf kredi kefalet kooperatifi kanalıyla kullandırılan hazine destekli kredisi var. İşte bugün bu kredinin devamının sağlanması adına burada toplanmış bulunmaktayız. İftar programında Sayın Cumhurbaşkanı esnaf ve sanatkarı memnun edecek bir açıklamada bulundu. Kendisine de teşekkür ediyoruz” dedi.

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ise “Ben de bir esnaf kızı olarak şehrimizde esnaf ne kadar güçlenirse, şehrimizin de güçleneceğini düşünüyorum. Bizler Edirne Belediyesi olarak bütün sivil toplum örgütlerimizin ve odalarımızın yanında durmaya çalışıyoruz. Sadece tek bir esnaf grubunun değil, bütün esnafımızın yanında olmaya, onlarla birlikte yol yürümeye özen gösteriyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik koşullar itibariyle esnafımızın her geçen gün çok zor şartlar altında mücadele ettiğini, ayakta kalmaya çalıştığını biliyorum, görüyorum. Çünkü sokaktayız, sahadayız. Her esnafımızla görüşüyoruz, onlarla istişare ediyoruz. Mücadele ettikçe, birbirimizle dayanıştıkça bunların da üstesinden geleceğimizi biliyoruz” dedi” dedi.

Konuşmaların ardından okunan faaliyet raporunun oylanmasına geçildi.

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 2023-2024 faaliyetleri ve 2025 yılı tahmini bütçesi oy birliğiyle ibra edildi.

Haber: Mehmet Güzey

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r