DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2049607-1,30%
Edirne
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ETSO’dan Bulgaristan’a iş seyahati

ETSO’dan Bulgaristan’a iş seyahati

ABONE OL
11 Kasım 2023 13:04
ETSO’dan Bulgaristan’a iş seyahati
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak, Meclis Başkanı M. Emre Alp, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Kadın ve Genç Girişimcilerden oluşan ticari bir heyetle Bulgaristan’a iş seyahati gerçekleştirdi.

ETSO Heyeti’nin 2 günlük seyahatlerindeki ilk durağı Interfood Expo Sanayi ve Ticaret Fuarıydı. Üyelerinin yurtdışı pazarlara açılması, mal ve hizmetlerini yeni pazarlara daha rahat ulaştırarak İlimiz ve Ülkemiz ekonomisine katkıda bulunabilmeleri adına çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirten ETSO Yönetimi, fuarda Bursa ve Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odalarının yanı sıra, çok sayıda Türk firma ve Oda Üyelerinden Oğuz Büyüker Balmina Arıcılık ile bir araya geldi ve stant ziyaretlerini gerçekleştirerek Üyelerinin daima destekçisi olduklarını dile getirdiler.

Seyahatin son gününde T.C. Filibe Başkonsolosu Korhan Küngerü ve Ticaret Ateşesi Armağan Al ile bir araya gelen heyet, Edirne ve Filibe bölgesi arasında gerek ticari gerekse kültürel ilişkilerin gelişmesine yönelik yürüttükleri işbirliği ve yakın zamanda gerçekleştirilecek etkinlikleri istişare ettiler.

ETSO olarak Üyelerinin ve dolayısıyla Bölgenin kalkınmasını amaçlayan heyet, bu doğrultuda Filibe Bölgesi’nin en güçlü Türk iş insanları sivil toplum kuruluşu olan Bulgar Türk İş Adamları Derneği Bultiş ile işbirliği toplantısı gerçekleştirdi. Yoğun ticari faaliyetlerin gerçekleştiği iki bölge arasında bir ticaret ve ekonomi çalıştayı düzenlenmesine karar verildiğini dile getiren Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak, Üyelerine fayda sağlayacak her türlü faaliyette, seyahatte ve işbirliklerinde var olacaklarının altını çizdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.