DOLAR 32,3520 0.31%
EURO 35,1249 -0.03%
ALTIN 2.302,691,12
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 23065053,39%
Edirne
18°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fen Fakültesi kep attı

Fen Fakültesi kep attı

ABONE OL
21 Haziran 2022 10:51
Fen Fakültesi kep attı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi, 2021-2022 Akademik Yılı mezunlarını coşkulu bir törenle uğurladı. Balkan Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende öğrenciler, mezuniyet sevinci ve heyecanı yaşadılar.

Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi, diploma almaya hak kazanan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenledi. Biyoloji, Fizik, Kimya ve Matematik bölümlerinde öğrenim gören öğrenciler mezuniyet heyecanı yaşadı. Mezuniyet diplomalarını hocalarının elinden alan öğrenciler, başarılarını ve sevinçlerini kep atarak kutladı. Velilerin de yoğun ilgi gösterdiği tören, büyük bir coşkuya sahne oldu.

Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleşen törene Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Zaim, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Topaloğlu, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Rıza Ferhat Karabulut ile akademisyenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından üniversite tanıtım filmi izlenmesi ve Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarının katkıları ile gerçekleştirilen müzik dinletisi ile başlayan törende, mezun öğrenciler adına fakülte birincisi Belinay Hatip bir konuşma yaptı.

Ardından konuşan Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Zaim, geçen yıl pandemi nedeniyle internet üzerinden çevrim içi olarak gerçekleştirdikleri mezuniyet törenlerini bu sene yüz yüze yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, mezun öğrencilere bundan sonraki yaşamların başarılar diledi

Fen Fakültesi’nden mezun olan öğrencilerin başarılarını takdir ettiğini belirten Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer ise geleceğin teminatı gençleri mezun etmenin heyecanını yaşadıklarını dile getirdi.

Mezunları, aileleri ve akademisyenleri Balkan Kongre Merkezi’nde ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını da ifade eden Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer, öğrencilerin bugüne gelmesinde emeği geçen aileleri ve hocaları tebrik etti.

Mezuniyet törenine bir video mesaj ile katılan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ise mezun öğrencilere Trakya Üniversitesinden aldıkları eğitim ve donanımla ülkesine, topluma ve insanlığa faydalı bireyler olmaları tavsiyesinde bulunarak başarılı bir meslek hayatı ile sağlıklı ve huzurlu yaşam diledi.

Törende açılış konuşmalarının ardından Fen Fakültesini ve bölümlerini derece ile bitiren öğrencilere plaketleri takdim edildi. Mezun olan öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından meslek andının okunması ve mezun öğrencilerin kep atılması ile tören son buldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.