DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2055488-0,92%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçeliler “Zaferin Rengi”nde buluştu

Fenerbahçeliler “Zaferin Rengi”nde buluştu

Edirne Fenerbahçeliler Derneği üyeleri ve şehirdeki Fenerbahçe taraftarları, unutulmaz bir geceye imza attı.

ABONE OL
23 Şubat 2024 15:26
Fenerbahçeliler “Zaferin Rengi”nde buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Fenerbahçeliler Derneği üyeleri ve şehirdeki Fenerbahçe taraftarları, unutulmaz bir geceye imza attı. “Zaferin Rengi” filminin gala gösteriminde bir araya gelen katılımcılar, Türk futbol tarihindeki önemli anları birlikte yaşadı.

Film, Kurtuluş Savaşı döneminde yaşananları ve Fenerbahçe’nin milli mücadeledeki rolünü anlatarak, izleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkardı. Yönetmen Abdullah Oğuz’un titiz çalışmasıyla hazırlanan eser, milli duyguların en yoğun hissedildiği anlara ışık tuttu.

Edirne Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Nedim Mercan, film öncesinde yaptığı konuşmada, Türk milletinin onuru ve istiklali için verdiği mücadeleyi hatırlatarak, izleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkardı. Mercan, filmi izlerken milli duyguların coşkuyla kabardığını ve izleyicilerin büyük bir heyecanla filme odaklandığını ifade etti.

Gala gösterimine katılanlar arasında Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve diğer önemli isimler de yer aldı. Sinema fuayesinde 1923 atmosferini yansıtan özel görseller, katılımcıların ilgi odağı oldu.

Etkinlik sonunda gerçekleştirilen çekilişle bir kişiye Fenerbahçeli futbolculardan imzalı forma ve diğer hediyelerin yanı sıra film afişleri ve Fenerbahçe atkıları da hediye edildi.

Haber: Mehmet Güzey

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.