DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20692441,08%
Edirne
18°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Filiz Gencan Akın ETSO’dan destek istedi

Filiz Gencan Akın ETSO’dan destek istedi

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın, 31 Mart Yerel seçim çalışmaları çerçevesinde Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclisine bir ziyarette bulundu.

ABONE OL
22 Mart 2024 10:48
Filiz Gencan Akın ETSO’dan destek istedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın, 31 Mart Yerel seçim çalışmaları çerçevesinde Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclisine bir ziyarette bulundu. Proje lansman toplantısı sonrası ETSO’da birçok meclis üyesine de detaylı anlatım yapan Akın, ETSO’nun üreteceği projelere paydaş olmak istediklerini ve bu süreçte desteklerini beklediğini belirtti.

“SİZ DEĞERLİ İŞ İNSANLARIYLA YAPACAĞIMIZ İŞ BİRLİKLERİ ÇOK ÖNEMLİ”

ETSO Meclisi üyelerinin önemli projeler ürettiğine ve belediye olarak ileriki süreçte projelerin paydaşı olmak istediklerini dile getiren CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın “Malumunuz, biz seçim süreci içerisindeyiz. Biz de Cumartesi günü proje tanıtım toplantımızı yaptık. Projelerimizi sizlerin huzurlarına sunduk. Projelerimizi hazırlarken biz şunu öncelikledik. Gerçekçi, ayakları yere basan, gerçekten halkımızın sorunlarına temas eden, uygulanabilinir, beş yıl içerisinde gerçekleştirdiğimiz projeleri sizlerle paylaştık. Biz sahada bu hazırladığımız projelerin çok ciddi karşılığını şu anda görüyoruz. Vatandaşlarımız bizlere gerçekten çok büyük bir teveccüh gösteriyor. Ama sizin gibi değerli iş insanlarıyla yapacağımız iş birliklerinin ben çok önemli olduğunu düşünüyorum. Zira siz bu şehrin ekonomisi için, bu şehrin vatandaşları için, bu şehrin hemşerileri için yoğun bir mücadele veriyorsunuz. Biz bu yeni yönetim anlayışımızla şunu öncelikliyoruz. Biz şehrimizi yönetirken ben değil, biz anlayışına sahip olacağız. Hiçbir zaman tek başımıza karar vermeyeceğiz. Belediyede kararlarımızı alırken meclis üyelerimizle birlikte, sizlerle odalarla, meslek odalarıyla, STK’larla, diğer taraftan mahalle meclislerimizle ortak kararlar alacağız. Ben biliyorum ki değerli başkanımız ve sizler şehrinizle ilgili çok güzel projeler üretiyorsunuz. Biz de bunların bir paydaşı olmak istiyoruz. Sizlerle beraber yol almak istiyoruz. Çünkü bu şehre kıymet veriyoruz. Biz sizlerle beraber yapacağımız tüm projelerde sizlerin, bizim şehrimizin gelişmesi, özellikle yerel ekonominin gelişmesi için sizlerle işbirliği yapmayı hedefliyoruz. Daha önce yapılan işbirliklerimizi daha da güçlendirmek istiyoruz. Bu anlamda sağlıklı bir şekilde bu şehri hayal ettiğimiz, arzu ettiğimiz Avrupa’nın yanı başında aydın insanların, uygar insanların yaşadığı bu şehirde hayal ettiğimiz şehri yaşatmak ve hayal ettiğimiz şehri ortaya koymak için 5 yıl boyunca hiç durmadan çalışacağız” dedi.

“BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ, SİZİN DE DESTEĞİNİZİ YANIMIZDA İSTİYORUZ”

ETSO Meclis üyelerinin desteğini beklediğini vurgulayan Filiz Gencan Akın, “Biliyorum ki burada sizin ürettiğiniz projeler, burada sizin ürettiğiniz fikirler, genel yönetim anlamında da bizlere çok büyük katkılar sağlayacak. Bizler de sizlerden bu katkılarınızı istiyoruz, desteklerinizi istiyoruz. Bu sadece seçimde yapılan bize oy verin değil. Bundan sonraki süreçte de biz bu seçimi alacağımızdan eminiz, bu seçimi kazanacağız. Ama bundan sonraki süreçte de sizlerin her türlü desteğini yanımızda istiyoruz. Çünkü biz ancak sizlerle birlikte hareket edersek, sizler gibi değerli iş insanlarıyla beraber yol alırsak, bu şekilde şehrimizi istediğimiz, arzu ettiğimiz noktaya taşıyabileceğiz” şeklinde noktaladı.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.