DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20719491,33%
Edirne
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Filiz Gencan sahaya indi

Filiz Gencan sahaya indi

ABONE OL
26 Şubat 2024 18:02
Filiz Gencan sahaya indi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan, seçim çalışmalarına Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirdiği bir törenle start verdi.

CHP Edirne İl Başkanlığı önünde toplanan parti örgütü ve üyeler, buradan Atatürk Anıtı’na yürüyerek seçim çalışmalarına başladılar. Anıt önünde saygı duruşunda bulunan ve İstiklal Marşı’nı okuyan partililer, seçim öncesi bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajları verdi. Programa Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, CHP Edirne İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Gegeoğlu, CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan, il ve ilçe örgütlerinin yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Üyeliği adayları ile parti üyeleri katıldılar.

BALKANLI: “EDİRNE’DE BİR KEZ DAHA TARİH YAZACAĞIZ”

Burada konuşan CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, seçimlerde Edirne’de bir kez daha tarih yazacaklarını belirterek, “Belediye başkanlığını, belediye meclisini, il genel meclisini kazanarak Edirne’yi hak ettiği yerlere taşıyacağız. 31 Mart’ta sandıklara giderek güçlü bir gelecek için, adalet, eşitlik ve refah içinde bir Edirne için oylarımızı Cumhuriyet Halk Partisi’ne verin. Unutmayın, her oy bir umuttur, her oy bir değişimdir, her oy bir gelecektir. Geri sayım başladı, yaklaşan yerel seçimler bir ulusun kaderini karanlıktan aydınlığa çıkaracak veya daha da karanlığa götürecek bir seçim olacak. Bu seçimi torunlarımız, çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, emekçilerimiz, köylerimiz, çiftçilerimiz, ailelerimiz için, partimiz için ve liderimiz Mustafa Kemal Atatürk için, milletimiz için kazanmak zorundayız. Bu seçimi hep beraber yorulmadan, çok çalışarak biz kazanacağız, biz kazanacağız, biz kazanacağız. Hem de birleşe birleşe kazanacağız, ayrışmadan, birlikle beraberlik içerisinde çalışarak çok kazanacağız. Altı oklu CHP bayrağını Edirne Belediyesi gönderinde dalgalandırmaya devam edeceğiz. Çünkü gelecek Cumhuriyet Halk Partisi’dir” ifadelerini kullandı.

GÜRKAN: “”31 MART AKŞAMI EDİRNE BELEDİYESİ FİLİZ GENCAN YÖNETİMİNE GEÇECEK”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 31 Mart akşamı Edirne Belediyesi’nin Filiz Gencan’ın yönetimine geçeceğini belirterek, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Edirne’deki başarısını vurguladı.

Gürkan, “Bugün bizim için yeni bir gün, yeni bir başlangıç. Yüreği umutla, heyecanla atan, gözleri çakmak çakmak olan Mustafa Kemal’in evlatları. Her gerçek Cumhuriyet Halk Partili, önce ilkem, sonra partim, en sonda ben der. Edirne’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını gönderde tutmaya devam edeceğiz. Ve elbette adayımızla, sevgili Filiz kardeşimle de gurur duyuyoruz. 31 Mart akşamı Edirne Belediyesi bir Cumhuriyet Halk Partili’den başka bir Cumhuriyet Halk Partili’nin, sevgili Filiz Gencan yönetimine geçecek. Bunu beraber, el birliğiyle, omuz omuza, gönül göreli dayanışmayla gerçekleştireceğiz. Edirne için oylarınızı Filiz kardeşime ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne istiyoruz. Eminim ki halkımızın bugüne kadar olduğu gibi yine o güçlü, muhteşem bir desteğiyle 31 Mart akşamı gönderimizde 10 yıldır çekili olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağı, yine Edirne Belediyesi’nin gönderinde anlı bir şekilde, şanlı bir şekilde dalgalanmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

YAZGAN: “EDİRNE’NİN UMUDU FİLİZLENDİ”

CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan da, Edirne’nin geleceği ve hizmetleri hakkında değerlendirmelerde bulunarak,  yaklaşık 4,5 yıl boyunca belediye meclis üyeliği yaptığını ve şehrin önemli sorunlarından biri olan çöplük probleminin Cumhuriyet Halk Partisi’nin öncülüğüyle çözüldüğünü belirtti. Yazgan, özellikle Yıldırım ve Yenimaret mahallelerindeki yaşam kalitesinin arttığını, çocukların artık duman nedeniyle camlarını açamadıkları ve hastalıktan kırılan insanların bulunmadığı bir ortam sağlandığını vurguladı.

“Sosyal belediyecilik anlamında binlerce projemiz oldu” diyen Yazgan, yapılan hizmetler ve fedakarlıklar için belediye meclis üyeleri, il ve ilçe başkanları ile yöneticilere teşekkür etti. Edirne’nin umudunun filizlendiğini ve yeşerdiğini belirten Yazgan, Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağının Edirne’de dalgalanmaya devam edeceğini ifade etti. Baran Yazgan, Edirne için Ankara’da mücadele ettiğini ve burada da Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını en önde taşıyanın Filiz Gencan olduğunu sözlerine ekledi.

KAHRAMAN: “ÖRGÜT OLARAK ÇOK GÜÇLÜYÜZ”

CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman da partisinin gücünü ve birlik beraberliğini vurgulayarak, rahatsızlığı devam eden Şükrü Ciravoğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletti ve bir an önce aralarına katılmasını diledi.

CHP’nin kazanması için kendilerine örnek olan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür eden Kahraman, partisinin güçlü kadın ve gençlerle birlikte geleceğe umutla baktığını belirtti. Kadınların ve gençlerin çoğunluğunun bulunduğu her yerde başarının kaçınılmaz olduğunu vurgulayan Kahraman, Edirne’de de aynı başarıyı yakalayacaklarına inandığını dile getirdi. Örgüt olarak çok güçlü olduklarını vurgulayan Kahraman, “Belediye meclis üyelerimiz, il genel meclis üyelerimiz ve belediye başkan adayımız Filiz Gencan’la birlikte 31 Mart’ta yine orada Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını hep beraber dalgalandıracağız” diye konuştu.

GENCAN: “YARINLAR BİZLERİN, YARINLAR ATATÜRK GENÇLİĞİNİN”

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan, partisinin kadrolarıyla birlikte Edirne’de CHP bayrağını dalgalandırmaya hazır olduklarını vurguladı. Gencan, yapmış olduğu konuşmada öncelikle rahatsızlığı devam eden Şükrü Ciravoğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletti ve birlik mesajı verdi.

Gencan, Edirne’nin Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi olduğunu belirterek, şehrin tarihindeki önemli isimleri ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin Edirne’deki yerini vurguladı. Adaylık sürecinde birbirleriyle yarışsalar da birbirlerine kızamayacaklarını ve hep birlikte omuz omuza mücadele etmeye devam edeceklerini ifade etti.

Edirne’nin özgürlüklerin şehri olduğunu vurgulayan Gencan, dayatmalara ve gericiliğe asla izin verilmeyeceğini belirtti. Şehirde eşitlik, hak, hukuk ve adalet olduğunu vurgulayan Gencan, Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel yönetimindeki kadroların bu değerlere sahip çıktığını ifade etti.

Gencan, konuşmasında Belediye Başkanı Recep Gürkan’a da teşekkür ederek, artık yeni bir döneme hazır olduklarını dile getirdi. Türkiye’yi birleştirerek, ötekileştirmeden ve kırmadan zafere yürüme zamanının geldiğini belirten Gencan, Edirne’de Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını seçimleri kazanarak yeniden dalgalandırma zamanının geldiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından Filiz Gencan, parti teşkilatıyla birlikte Saraçlar Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.