Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) geçmiş dönem Edirne Gençlik Kolları Başkanı Halil İnağ, hayatını kaybetti.
Edirne’nin Babademirtaş Mahallesi Muhtarı Haluk İnağ ve Hülya İnağ’ın oğlu, Hale İnağ Aslantürk’ün kardeşi, CHP eski Edirne il Gençlik Kolları Başkanı Halil İnağ 35 yaşında hayatını kaybetti.
İnağ için dün ikindi namazına müteakip Eski Camii’de cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Edirne Belediye Başkan Yardımcıları Selçuk Çakır ve Yaver Tetik, CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş, merhumun ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından İnağ’ın cenazeci Acı Çeşme Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Biz de Sonhaber Gazetesi olarak merhum Halil İnağ’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.
Harun Aker
GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).