DOLAR 32,3839 -0.32%
EURO 34,8259 -0.05%
ALTIN 2.411,65-0,44
BIST 10.045,74-0,37%
BITCOIN 1860341-3,95%
Edirne
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gençler ve çocuklar kurabiye yaptı

Gençler ve çocuklar kurabiye yaptı

ABONE OL
6 Kasım 2019 10:58
Gençler ve çocuklar kurabiye yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Armağan Dönertaş Engelli Çocuklar Eğitim Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde eğitim gören gençler ve çocuklar kurabiye yaptılar.

Trakya Üniversitesi Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerinin uygulama etkinlikleri çerçevesinde uygulama merkezinde eğitim gören gençler, üniversite öğrencilerinin pişirip getirdiği kurabiyelere istedikleri şekilleri verdiler.

Uygulama sorumluları, Melisa Serçiler, Nursena Aktaş, Ayça Dörtgöz, Fatma Tepe, gençlerle birlikte olmak ve el becerilerine katkı sağlamak amacıyla etkinliği düzenlediklerini belirterek, “Oyun hamuru gibi şekillendirdiğimiz şeker hamurunu kullanarak yüksekokulumuz Turizm bölümü öğrencileri, hocaları Öğretim Görevlisi Ulviye Gür gözetiminde Nejla Avcu, Merve Şenalp kurabiyelerin alt zeminlerini yaptılar. Gençler hazır getirdiğimiz kurabiyelerin üzerine kalıp yardımıyla istedikleri şekilleri yaptılar. Amacımız üniversite öğrencileri ile birlikte eğitim gören gençlerin kaynaşması sosyalleşmesi ve el becerilerine katkı sağlamaktır” dediler.

Yaklaşık bir saat şeker hamurlarıyla kurabiye yapan gençlerden sonra merkezde eğitim gören miniklerle kurabiye yapımına geçtiler. Yumuşattıkları şeker hamurlarını minik merdaneler ile açan çocuklar birbirinden renkli kurabiyeleri daha sonra velilerine ikram ettiler.

Etkinliğe katkılarından dolayı eğitmenler Nail Yurdusev, Esra Nar Bircan Erdaş, Eyüp Ardalı teşekkürlerini sunan uygulama sorumlusu öğrenciler çocuklarla keyifli bir gün geçirdiklerini ilave ettiler.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.