DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20766821,47%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gençlik ve Spor ve Trakya Üniversitesi arasında iş birliği

Gençlik ve Spor ve Trakya Üniversitesi arasında iş birliği

Trakya Üniversitesi ile Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında Trakya Üniversitesi öğrencileri, akademik ve idari personeli ile Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Okullarının sosyal, kültürel, sportif, sanatsal ve eğitsel çalışmalarını gerçekleştirmeleri amacıyla Ayşekadın Yerleşkesi içerisinde bulunan spor alanlarında kapalı tenis kortu, tartan pist ile çevre düzenlemesinin yapılması konusunda iş birliği protokolü imzalandı.

ABONE OL
6 Şubat 2024 15:06
Gençlik ve Spor ve Trakya Üniversitesi arasında iş birliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi, öğrencilerine ve çalışanlarına yeni imkanlar ve hizmetler sunmaya devam ediyor. Edirne Valisi Yunus Sezer’in desteği ile Trakya Üniversitesi ve Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında Ayşekadın Yerleşkesi içerisinde yer alan tenis kortu, tartan pist ile buranın çevre düzenlemesinin yapılması konusunda iş birliği yapıldı.

Rektörlük Yönetim Kurulu Odası’nda gerçekleşen protokol imza törenine Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim Ak katıldı. İmza töreninde Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Seda Yıldızeli ile Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Murat Ulaşdır da yer aldı.

İmza töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Üniversitesi’nin öğrenci odaklı bir üniversite olduğunu ve bu anlamda önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek “Trakya Üniversitesi olarak öğrencilerimize ve çalışanlarımıza sunduğumuz imkanlara yenisi eklemek ve var olanı daha iyi hale getirmek adına çalışmalarımızı hız kesmeden devam ettiriyoruz. Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile gerçekleştireceğimiz bu iş birliği kapsamında öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın sportif ve kültürel faaliyetlerine katkı sunacak önemli bir projeyi de hayata geçirmiş olacağız. Bu anlamda desteklerinden dolayı Sayın Valimiz Yunus Sezer’e ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim Ak’a teşekkür ediyorum. İmzaladığımız bu protokolün Üniversitemiz ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Temel gayemiz olan nitelikli insan yetiştirmek misyonumuzdan hareketle öğrencilerimizin, gençlerimizin ve çalışanlarımızın yararına olacak proje ve iş birlikleri geliştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim Ak, Trakya Üniversitesi ile birçok önemli iş birliğine imza attıklarını ifade ederek Ayşekadın Yerleşkesindeki spor alanlarına yönelik  gerçekleştirilen bu proje ile hem iki kuruma hem de Edirne halkına fayda sağlanacağını söyledi. Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim Ak, protokolün iki kurum için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.