DOLAR 32,3828 0.19%
EURO 35,0626 -0.11%
ALTIN 2.325,070,26
BIST 9.142,400,69%
BITCOIN 2261791-1,64%
Edirne
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gıda denetimleri devam ediyor

Gıda denetimleri devam ediyor

ABONE OL
29 Şubat 2020 11:01
Gıda denetimleri devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Gıda Denetim Birimi ve Edirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri rutin olarak gerçekleştirdikleri gıda denetimlerine devam etti. Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, son olarak Bostanpazarı civarında gerçekleştirdikleri denetimlerde esnafın hijyen kurullarına uyulup uymadığına ve fiyat etiketlerinin olup olmadığının kontrol edildiğini söyledi.

Gıda ürünlerinin sağlıklı bir şekilde tüketiciye ulaşması ve kalitenin sürdürebilirliği adına çalışmalarını sürdüren Edirne Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Gıda Denetim Birimi ve Zabıta ekipleri; rutin olarak gerçekleştirdikleri denetimlerine devam etti.

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu’nun başkanlığındaki denetimler, Edirnelilerin ve turistlerin yoğun olarak alışveriş yaptığı Bostanpazarı civarında gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, “Yaptığımız denetimlerde esnafın fiyat etiketleri ile son kullanma tarihlerine dikkat ettiğini gözlemledik. Bulunan aksaklıklarla ilgili de uyarılar yapıldı. Edirneli esnafımız iyi hizmet vermekte ve temizliğe de dikkat etmektedir. Önce eğitim, sonra denetim sloganıyla Edirne’mize gelen hem misafirlerimizin hem de Edirnelilerin güvenilir gıda tüketmesini; hijyenik, sağlıklı gıdaya ulaşmasını amaçlıyoruz. Çalışmalarımızı da bu noktada sürdürmeye devam ediyoruz. Belediye Başkanımız Recep Gürkan’ın da talimatlarıyla gıda denetimlerinin her geçen gün daha da artırarak, devam ettirmekteyiz. Edirne Belediyesi olarak misafirlerimizin ve halkımızın sağlıklı gıda tüketmesi için gereken tüm desteği sürdürüyoruz. Halkın sağlığını korumak adına denetimlerimiz devam edecektir” dedi.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.