DOLAR 32,3659 -0.37%
EURO 34,7974 -0.06%
ALTIN 2.399,84-0,93
BIST 10.208,651,62%
BITCOIN 19168610,65%
Edirne
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Görevinin ilk gününde kandil simidi dağıttı

Görevinin ilk gününde kandil simidi dağıttı

Mübarek Kadir Gecesi vesilesiyle Edirne Belediyesi tarafından Saraçlar Caddesi ve kentin birçok noktasında kandil simidi dağıtıldı.

ABONE OL
5 Nisan 2024 17:30
Görevinin ilk gününde kandil simidi dağıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mübarek Kadir Gecesi vesilesiyle Edirne Belediyesi tarafından Saraçlar Caddesi ve kentin birçok noktasında kandil simidi dağıtıldı. Vatandaşlara kandil simidi dağıtan Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, görevinin ilk gününün hem Avukatlar Gününe hem Kadir Gecesi’ne denk gelmesi kendi için çok anlamlı olduğunu ifade etti. Ayrıca Edirne Belediyesi tarafından Edirne’nin 20 noktasında toplam 8 bin kandil simidi dağıtıldığı belirtildi.

“GÖREVİMİN İLK GÜNÜ HEM KADİR GECESİ HEM AVUKATLAR GÜNÜ BENİM İÇİN ÇOK ANLAMLI”

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, “Görevimin ilk günü benim için çok anlamlı oldu. Hem bugün 5 Nisan Avukatlar Günü’nü, tüm meslektaşlarımın Avukatlar Günü’nü kutluyorum. Mesleki olarak birçok problemle karşı karşıyayız. Ama ben aynı zamanda avukat belediye Başkanı olarak da bundan sonra tüm meslektaşlarımın yanında olacağım. Diğer taraftan bu gece Kadir Gecesi. Halkımızla da bugün buluştuk Saraçlar’da. Bundan da çok büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu akşam da Edirne sofrasında Edirneli hemşehrilerimizi, iftarımıza bekliyoruz. Dolayısıyla böyle bir arada olmak, halkın içinde olmak bizim için her zaman çok kıymetli. Hem dediğim gibi meslektaşlarımın Avukatlar Günü, diğer taraftan da tüm hemşehrilerimizin Kadir Gecesi mübarek olsun” diye noktaladı.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.