Edirne’de bir turizm firmasına ait otobüste yapılan aramada 200 bin lira değerinde gümrük kaçağı elektronik eşya ve içki ele geçirildi. 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Kapıkule Sınır Kapısı’nı kullanarak Bulgaristan’dan İzmir istikametine doğru giden bir turizm firmasına ait otobüs Kapıkule Jandarma Yol Kontrol Noktasında durduruldu. Otobüste Edirne İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri ve uyuşturucu madde arama köpeği desteği ile yapılan arama yapıldı.
Aramalarda E.Ş. ve B.E. isimli şüphelilere ait olduğu belirlenen piyasa değeri yaklaşık 200 bin TL değerinde gümrük kaçağı 38 şişe içki, 3 oyun konsolu, 4 oyun konsol kolu, 18 oyun kolu şarj cihazı ele geçirildi.
Kaçakçılık olayı ile ilgili jandarma E.Ş. ve B.E isimli şüpheliler hakkında adli işlem başlattı.
GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
04 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).