DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20840242,47%
Edirne

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gümülcine Belediyesi’nden yol ve çevre temizliği

Gümülcine Belediyesi’nden yol ve çevre temizliği

ABONE OL
20 Ağustos 2019 14:55
Gümülcine Belediyesi’nden yol ve çevre temizliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gümülcine’nin Bağlar mahallesinde ve Bağlar mahallesinden Tuzçuköy’e giden yolda Gümülcine Belediyesi tarafından temizlik çalışması yapıldı.

Yazın gelmesiyle birlikte ana yollarda ve bazı ara yollarda tarla ve bahçelerin temellerinde otların, dikenlerin büyümesi ve temellerdeki ağaçlardan dalların yollara sarkması sonucunda yollar daralmaktadır.

Gümülcine’de bulunan ara yollarda da benzer görüntü vardı. Daralan yolların temizlenmesi konusunda Gümülcine Belediyesi bugün 16 Temmuz 2019 Salı sabahı Bağlar mahallesinin içini ve Tuzçuköy’e giden yolun sağ ve sol taraflarını temizledi.

Traktörün arkasına takılan özel bir biçici makineyle uzayan dallar kısaltıldı, otlar ve dikenler biçildi. Yapılan bu çalışma sonucunda yol genişletildi.

Böylelikle kaza riski azaldı. Mahalle içerisinde ise belediye çalışanları omuzda takılan ot biçme motorları ile temizlik yaptılar.

Gümülcine Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Molla İsa’dan konu hakkında aldığımız bilgiler halkın gündelik hayatını kolaylaştırmak için çevrede bu ve benzeri çalışmaların devam edeceği yönündedir.

Bununla birlikte bu temizleme işlemlerin gerçekleşmesi ve bazı  bölgelerde çöp kuvalarının eksikliği ile ilgili Harmanlık Azınlık Eğitim, Kültür ve Spor Derneği tarafından belediye yönetimine bir dilekçe sunulmuştu. Dernek yönetimi adına yönetim kurulu üyesi Arif Kaşıkçı tarafından 5 Temmuz 2019 tarihinde sunulmuş olan dilekçedeki isteklerde karşılanmış oldu.

Belediye yönetiminin bu ve benzeri çalışmaları daha fazla yapmaları konusunda, işbirliğinin daha iyi düzeyde olabilmesi konusunda gerek sivil toplum kuruluşları olarak gerekse de birey olarak talepte bulunmak çalışmaların daha kısa sürede yapılmasına katkı sağlamaktadır.

 

Milletgazetesi.gr

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.