DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BIST 10.276,880,67%
BITCOIN 20580833,24%
Edirne
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gündeşli TEMUD için başkan adaylığını açıkladı

Gündeşli TEMUD için başkan adaylığını açıkladı

Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) Genel Başkanı Mustafa Gündeşli, Kamu Yararına Kurulacak Uzmanlar Derneği (TEMUD) için başkan adaylığını açıkladı.

ABONE OL
3 Şubat 2024 14:05
Gündeşli TEMUD için başkan adaylığını açıkladı
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) Genel Başkanı Mustafa Gündeşli, Türkiye Emekli Uzmanlar Derneği (TEMUD) için başkan adaylığını açıkladı.

Kendi isteğiyle sözleşme feshi yaparak mesleğinden ayrılan Uzman Çavuşların, kamu kurumlarına atamalarının yapılması için yönetim ekibi ile birlikte sorunun çözümü için yoğun çaba sarf eden ATAUZDER Genel Başkanı Mustafa Gündeşli, Türkiye Emekli Uzmanlar Derneği’nin yapılacak olan başkanlık seçiminde aday olduğunu duyurdu.

MUSTAFA GÜNDEŞLİ GÖREVE TALİP

ATAUZDER’den yapılan açıklamada, “Bütün Uzman Çavuş arkadaşların özlük hakları, memuriyet hakları konusunda gerekli çalışmaları gerçekleştirmek adına tek çatı altında kaldığımız yerden faaliyetlerimize devam edeceğiz. Bütün Uzman Çavuşların layık olduğu değeri görmeleri, Haklarının iyileştirilmesi, özlük haklarının alınması, mağduriyetlerin giderilmesi adına Mustafa Gündeşli bu göreve taliptir. Uzman Çavuşların yıllarca duyulmayan sesini duyurmak için tüm çalışmaları gerçekleştiren ve bunu hiçbir menfaat gözetmeksizin vicdanlı ve merhametli bir şekilde yapan ve birçok başarının mimarı olan Mustafa Gündeşli bu başkanlık için en etkili ve sonuna kadar hak eden tek isim” denildi.

KİMLER OY KULLANABİLECEK

Başkanlık seçimlerinde, emekli uzman çavuşlar, 10 yıl üzeri çalışıp görevlerinden ayrılan uzman çavuşlar, Sivil memurluğa geçmiş uzman çavuşlar, Görevlerine devam eden uzman çavuşlar, Malulen emekli uzman çavuşlar ve 10 yıl ve üzeri çalışma sonucunda Gazilik unvanı almış uzman çavuşlar oy kullanabilecek.

Kanuni haklarına rağmen atanma konusunda ciddi sorunlarla karşı karşıya eski uzman çavuşların devlet eliyle adil bir şekilde memuriyet hakkını almasını sağlamak için ATAUZDER Genel Başkanı Gündeşli ve ekibi, Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, İyi Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet partisi, Yeniden Refah Partisi, Vekiller, Grup başkan Vekilleri, Komisyon Başkanları, Komisyon Üyeleri ile ve birçok siyasi kişiyle görüşmeler gerçekleştirdi.

Haber Merkezi

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.