DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20647030,63%
Edirne
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gürkan Küçük Sanayi Sitesi esnafı ile buluştu

Gürkan Küçük Sanayi Sitesi esnafı ile buluştu

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

ABONE OL
15 Kasım 2023 15:32
Gürkan Küçük Sanayi Sitesi esnafı ile buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Edirneli esnafın her şart ve koşulda yanlarında olduklarını belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan “2014 yılından beri esnafımızla birlikte pandemi, ekonomik kriz gibi birçok zorluk atlattık. Her şart ve koşulda esnaflarımızın yanında olduk. Yanında olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Yönetimi ile kahvaltıda buluştu.

Sanayi esnafıyla sohbet eden; esnafın fikir ve önerilerini dinleyen Belediye Başkanı Recep Gürkan, önümüzdeki süreçte hayata geçireceği projeler hakkında da katılımcıları bilgilendirildi.

Göreve geldiği 2014 yılından beri her şart ve koşulda esnafın yanında olduğunu ve bundan sonrada yanlarında olmaya devam edeceğini ifade eden Başkan Gürkan, “Esnafımıza verdiğimiz tüm sözlerinizi tuttuk, esnaflarımızın isteklerini geri çevirmedik. 2014 yılından beri pandemiden, ekonomik krize kadar birçok zorluğu birlikte aştık; birçok sıkıntıyı el birliğiyle geride bıraktık. Her şart ve koşulda esnafımızın yanındaydık, yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Esnafa katılımları ve kıymetli fikirleri için teşekkür eden Gürkan, “Şimdi sıra daha da fazlasında. Geleceğe daha sağlam adımlar yürümek; kent ekonomisini daha da güçlü hale getirmek için yapacak çok işimiz, yürüyecek çok yolumuz var. Dün olduğu gibi gelecekte de bu kenti hep birlikte yönetmeye, yarınları birlikte yazmaya devam edeceğiz” dedi.

Edirne Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Rokovet ise sanayi esnafının daima destekçisi olduğu ve taleplerini geri çevirmediği için Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkürlerini sundu.

Sanayi esnafı da kendilerine yapılan ziyaretten ve yenilenen altyapı, asfaltlama çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkürlerini iletti.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.