DOLAR 32,3719 0.16%
EURO 34,9716 -0.32%
ALTIN 2.324,300,22
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22750060,54%
Edirne
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Güvercinler unutulmadı

Güvercinler unutulmadı

ABONE OL
25 Kasım 2021 23:27
Güvercinler unutulmadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ramazan Bayramı’nda 4 gün boyunca sokağa çıkma kısıtlamasının bulunduğu Edirne’de; kuşlar da unutulmadı. Belediye ekipleri güvercinlere yem atarak; besledi.

Edirne’de ilk defa uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde Edirne Belediyesi tüm tedbirleri aldı. Edirne Halkı’nın evlere kapanacağı bu günlerde sokak hayvanlarının ve kuşların aç ve susuz kalmaması için Edirne Belediyesi, oluşturduğu ekiplerle can dostlarımızın ve güvercinlerin beslenme ihtiyaçlarını karşıladı. Başta Selimiye Camii önündeki alan olmak üzere şehrin çeşitli meydanlarında biriken güvercinlere yem veren ekipler, bu çalışmanın bayram süresince devam edeceğini söyledi.

Can dostlarımızın ve kuşların her zaman olduğu gibi bayram süresince de beslenmeye devam edeceğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, “Bayramın birinci gününde sokak hayvanlarımızı tekrardan besledik. Bu süreçte onları asla bırakmadık, göz ardı etmedik. Güvercinlerimizi de unutmadık. Güvercinlerimizi de şehrin birçok noktasında besledik. Bir şehri sevmek; o şehrin otunu, çimlerini, sokak hayvanlarını, güvercinlerini, kuşlarını sevmekle başlar ve devam eder. Bizim sevgimiz sadece insanlarımızla sınırlı değil; bu kentte yaşayan bütün canlarımızı kapsar. Belediyem Yanımda uygulamamız ile 5 nöbetçi ekibimiz ve 17 çalışanımız ile birlikte halkımızın her sorununa derman olmaya çalışıyoruz. Edirne’yi çok seviyoruz. İyi ki Edirne var, İyi ki Edirneliler var” dedi.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.