DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20791441,51%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hak-İş Konfederasyonu’nun 48’inci yılı

Hak-İş Konfederasyonu’nun 48’inci yılı

ABONE OL
23 Ekim 2023 17:11
Hak-İş Konfederasyonu’nun 48’inci yılı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hak-İş Konfederasyonu’nun 48’inci Kuruluş Yıldönümü bir dizi etkinlik ve geniş katılımla kutlandı. Kuruluş yıldönümü vesilesiyle düzenlenen Öz Sağlık İş Teşkilatları da yoğun katılım gösterdi. 48’inci Kuruluş yıldönümü etkinlikleri birinci gün düzenlenen Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısının ardından ikinci gün etkinlikleri ile devam etti. Hak-İş Konfederasyonu Edirne İl Başkanı ve Öz sağlık iş Sendikası Edirne Şube Başkanı Emre Promet, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da emekçilere hizmet yolunda yorulacaklarını belirtti.

“CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA TÜRK ÇALIŞMA HAYATI SEMPOZYUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ”

Hak-İş Konfederasyonu Edirne İl Başkanı ve Öz Sağlık İş Sendikası Edirne Şube Başkanı Emre Promet, “Konfederasyonumuz Hak-İş’in 48. Kuruluş Yıldönümü ve Cumhuriyetimizin 100. Yıldönümü dolasıyla düzenlenen “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türk Çalışma Hayatı Sempozyumu” Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Işıkhan, Konfederasyonumuzun 48. Kuruluş Yıldönümünü kutlayarak, Hak-İş’in Türkiye’de sendikacılık tarihinin sembol kuruluşlarından biri olduğunu ifade etti. Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türk Çalışma Hayatı Sempozyumuna, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Konfederasyon Genel Başkanı Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcıları Devlet Sert, Yunus Değirmenci, Halil Çukutli, Mehmet Ali Kayabaşı, Genel Sekreter Eda Akbulut, Genel Sekreter Yardımcısı Fatma Zengin, Hak-İş Kurucu Başkanları, üye Sendikaların Genel Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Mehmet Baş, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Cengiz Köseoğlu, TÜGİS Genel Başkanı Kaan Sidar, ESDER Genel Başkanı Mahmut Çelikus, Türkiye Kamu-Sen Başkan Yardımcısı Şuayip Deniz Demir, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, TİSK Genel Sekreteri Akansel Koç, Deva Partisi Manisa Milletvekili Selma Aliye Kavaf, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu, DSP Genel Başkan Yardımcısı Ejder Onursal, Kızılay Genel Sekreter Yardımcısı Şükrü Can, İSGÜM Genel Müdür Yardımcısı Erkut Gültekin, Öz Sağlık-İş Sendikamızın şube başkanları, daimi komite başkanları, üyelerimiz, akademisyenler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, ve basın mensupları katıldı. Sempozyumun son oturumunda Pladis ve Godiva Yönetim Kurulu Başkanı ve Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ülker de konuşmacı olarak katıldı” şeklinde ifade etti.

“EMEKÇİLERE HİZMET YOLUNDA YORULACAĞIZ”

Promet, “Hak İş’in büyümesini Türkiye’nin büyümesi olarak görüyoruz.  Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada emekçilere hizmet yolunda yorulacağız. Hep birlikte el ele, gönül gönüle mücadele ettik, emek harcadık. Halen yürünecek yol, yapacak çok işimiz var” diye noktaladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.