DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20638000,62%
Edirne
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Havsa’da eski otogar yıkıldı

Havsa’da eski otogar yıkıldı

Havsa İlçesi'nde yeni otogarın tamamlanmasının ardından, uzun yıllar hizmet veren eski otogar binasının yıkımı gerçekleşti.

ABONE OL
20 Şubat 2024 14:24
Havsa’da eski otogar yıkıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Havsa İlçesi’nde yeni otogarın tamamlanmasının ardından, uzun yıllar hizmet veren eski otogar binasının yıkımı gerçekleşti. Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, eski otogarın yıkıldığı alanda küçük bir meydan oluşturacaklarını ve bu meydanı ilçe meydanı ile bağlayarak bütünlük sağlayacaklarını belirtti.

“HAVSA, YÜZÜNCÜ YILA YAKIŞIR, OTOGAR VE MEYDAN İLE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK”

Başkan Balkan, Havsa’nın yüzüncü yıla yakışır bir otogar ve meydan ile ev sahipliği yapacağını ifade ederek, “İlçemizin merkezinde otogarımızdayız. Geçtiğimiz günlerde tamamladığımız otogarın ön tarafında bulunan eski otogarımızın yıkım işlemlerini tamamlıyoruz. Bu yıkımla birlikte hem ilçe otogarının önü açılacak, burası bir küçük meydan haline getirilecek, araçların giriş çıkışı rahatlayacak. Aynı zamanda ilçe meydanında bir merdiven yaparak meydanın bütünlüğünü sağlayacağız. Burada ilçemize yepyeni bir görünüm kazandıracağız. Artık 2024’e yakışır, Türkiye’nin yeni yüzyılına yakışır, yeni Havsa’ya yakışır çok güzel bir meydana, çok güzel bir otogara Havsa ev sahipliği yapacak. Çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Seçim de olsa sanki yarın seçim yokmuş gibi biz çalışmalarımızı son güne kadar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.