DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BIST 10.276,880,67%
BITCOIN 20771038,61%
Edirne
14°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Hayallerindeki ormanı resmettiler

Hayallerindeki ormanı resmettiler

ABONE OL
8 Kasım 2019 10:14
Hayallerindeki ormanı resmettiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Plevne İlkokulu’nda yapılan “Hayalimdeki Orman” etkinliğinde 4. sınıf öğrencisi Beliz Epçeli, şekere benzeterek yaptığı orman resmi ile birinci oldu.

Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerinin uygulama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “Hayalimdeki Orman” resim yarışması önceki gün yapıldı.

Plevne İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri; Şimal Azra Tekinarslan, Işıl Çakan, Hebun Kılınçaslan, Şevin Kılınçaslan, Yiğit Yertürün, Doruk Güray, Rüzgar Coşkunakar, Ezo Irmak Çirmenler, Deniz Şentuna, Ecrin Çağırtekin, Hanife Adiktili, Bilge Türkoğlu, Muhammed Yusuf Koşar, Toygar Düvenci, Deniz Kuzgun, Nida Yılmaz, Eylül Ece Atlı, Beliz Epçeli, Yiğitalp Cavaş, Yusuf Çinku, Toprak Ata Arın, Eylül Çolakoğlu, Zeynep Su Doğan bir saat içinde hayallerindeki ormanı çizdiler. Özel Edirne Fen Bilimleri Lisesi ve Anadolu Lisesi Resim Öğretmeni Efe Doğan tarafından değerlendirildi. Değerlendirme sonucunda öğrencilerden Beliz Epçeli birinci oldu.

Birinciye ödülü okul müdürü Atalay Cüce tarafından verilirken, proje sorumlularından Melike Mevsim Özdiker sınıf öğretmeni Sevgi Canfiliz’e resim yarışmasına katılan öğrenciler adına TEMA Mersin Mut Kavaközü Hatıra Ormanı’na dikilen on fidanın belgesini sundu.

Proje sorumluları; Melike Mevsim Özdiker, Simge Çetinkaya, Eda Kanıbol, Gizem Nacak, Ebru İvecek, Arzu Ceren Çiftçi, Nihan Özcan ilkokul öğrencilerinde orman bilinci yaratmak amacıyla yarışmayı düzenlediklerini “Yirmi üç dördüncü sınıf öğrencimiz sınıf öğretmenleri Sevgi Canfiliz tarafından yarışmaya hazırlandılar. Okulun kütüphanesinde yaptığımız resim yarışmasında bir saat boyunca çok güzel orman resimleri çizdiler. Biz de onlar adına TEMA’ya on adet fidan bağışında bulunduk. Ayrıca bütün katılımcılara bir ağaçları olması için tohum kalem armağan ettik” dediler.

Yarışmada birinci gelen Beliz Epçeli: “Konusu orman olan bir resim çizdim. Ormanların yaşamımızdaki önemini biliyorum. Ben şekeri çok sevdiğim için şekerden ağaçlar hayal ettim ve onları resme aktardım. Beğenildiği için çok mutluyum, teşekkür ederim” dedi.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.