DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20791441,51%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Helvacıoğlu; “İnanıyoruz, başaracağız”

Helvacıoğlu; “İnanıyoruz, başaracağız”

ABONE OL
29 Ağustos 2022 12:26
Helvacıoğlu; “İnanıyoruz, başaracağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kısa zaman önce kurulmasına rağmen az zamanda hızlı bir yol alan Keşan Belediyespor Basketbol Takımı, geçen hafta sonu Lüleburgaz Akademispor ile hazırlık maçı yaptı ve hem oyunu hem de form grafiğiyle göz doldurdu.
Lüleburgaz’da gerçekleştirilen hazırlık maçını, Keşan Belediyespor Basketbol Takımı 82-74 kazandı.
Yeni kurulmalarına rağmen, önce yerel ligde sonra da Bölgesel Amatör Lig’de başarı elde edeceklerine olan inançlarının tam olduğunu belirten Keşan Belediye Başkanı ve Keşan Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Kulübümüz ilk önce, yaklaşık 6 takımın katılacağı Yerel Lig’de mücadele edecek, sonrasında da burada başarılı olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselecek. Biz takım olarak buna gönülden inanıyoruz ve başaracağız.” dedi.
Takımın yaklaşık 4 aydan bu yana beri birlikte antrenman yaptığını, antrenmanlar ve hazırlık maçları ile form tuttuğunu, form grafiğinin her geçen gün arttığını dile getiren Helvacıoğlu, “Daha önce Edirne Edirne M&M Basketbol Akademi Takımı ile hazırlık maçı yapmıştık. Geçen hafta cumartesi günü de Lüleburgaz’da Lüleburgaz Akademispor ile karşılaştık. Lüleburgaz Akademispor’u güzel bir karşılaşma sonrasında mağlup ettik. Dostluk içinde geçen karşılaşma nedeniyle Lüleburgaz Akademispor’u tebrik ediyor ve kendi takımımızı da kutluyoruz.” dedi.
Sonbaharda 6 takımın mücadele etmesi planlanan Yerel Lig’in başlayacağını, bu sürece kadar hem antrenmanlarla hem de hazırlık maçları ile form grafiğini daha da yükselteceklerini kaydeden Mustafa Helvacıoğlu, şunları söyledi: “İlerleyen günlerde Kırcasalih ile de hazırlık maçı yapacağız.
Sonrasında Edirne M&M Basketbol Akademi ile evinde mücadele edeceğiz. Takımımız Keşan’lı yerel sporcularımız ve üniversite öğrencilerimizden oluşuyor. Güzel bir süreçteyiz. Hem takım hem de idari ve teknik kadro olarak bizler, önce Yerel Lig’de sonra da Bölgesel Amatör Lig’de başarılı olacağımıza inanıyoruz.
Keşan halkımızın da bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da yanımızda olmasını istiyoruz. Keşan’ımızın ismini spor başarılarıyla da adından söz ettiren bir yer olarak tüm Türkiye’ye duyurmak istiyoruz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.