DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2056922-0,65%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Her kesimde bağımlılıkla mücadele

Her kesimde bağımlılıkla mücadele

ABONE OL
5 Ağustos 2019 09:49
Her kesimde bağımlılıkla mücadele
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeşilay Edirne Şube Başkanlığı Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Yetişkin Eğitim Programı Projesi kapsamında Bağımlılık Eğitimlerine yaz boyunca il genelinde devam ediyor.
Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Yetişkin Eğitim Programı Projesi kapsamında önceki gün Mevlana Camii cemaatine yatsı namazı öncesinde Yeşilay Edirne Şube Başkanlığı tarafından bağımlılımla mücadele eğitimi verildi.
Konu ile ilgili bilgi veren Yeşilay Edirne Şube Başkanı Sebahattin Bilgiç, “Mevlana Camii Cemaatimize Yatsı namazı öncesinde ‘Tütün, Alkol ve Madde Bağımlılığı Eğitimini ‘ gerçekleştirdik. Yaklaşık 150 kişinin katılımıyla gerçekleşen eğitime cemaatin ilgisi, bize çalışmalarımızda şevk verdi
Bu proje ile amacımız bağımlı olmayan bireylerin bağımlılık sürecine girme riskini en aza indirmek. Tütün, Alkol, Madde, teknoloji bağımlılığı alanlarında başta çocuklar ve gençler olmak üzere toplumun genelinde bağımlılık konusunda farkındalığın arttırılması ve bu maddelerin kullanımının bilgi ve bilinçle önüne geçilmesi asıl hedeflerimiz arasında.
Türkiye’de ilk defa bağımlılıkla mücadelede her yaş düzeyine hitap edecek kadar kapsamlı ve önleme temelli bir eğitim programı meydana getirilmiştir. Yeşilay TBM’nin sahip olduğu seferlik ruhu ile Türkiye genelinde ‘’Bağımlılıkla Mücadele’’ etmekteyiz. Yeşilay Edirne Şubesi olarak ‘Bağımlılıklarla Mücadelemizde ’ bize verdikleri desteklerden dolayı Edirne Müftülüğümüze, Mevla Cami görevlilerine ve cami cemaatine çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.