DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20696781,16%
Edirne
18°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hırsızlar kahvaltı dükkanına dadandı

Hırsızlar kahvaltı dükkanına dadandı

ABONE OL
14 Ocak 2020 10:28
Hırsızlar kahvaltı dükkanına dadandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’de kahvaltı dükkanına üçüncü kez giren hırsızlar, kaşar, pastırma, kavurma, sucuk gibi malzemeleri çaldı. Hırsızların sadece gıda ürünlerini alıp başka hiçbir şeye dokunmaması ise birçok kişiyi şaşırttı.

Edirne’de kahvaltı sektöründe hizmet veren Mola Kafe’ye tahmin gece sularında giren kişi ya da kişiler kaşar, pastırma, kavurma, sucuk gibi malzemeleri çaldı. Çevre esnaflar ise hırsızların normalde dükkanı talan etmesi gerektiği ancak yiyecek çalıp gitmesinin ilginç olduğunu da söylediler.

“HIRSIZLAR SADECE KAŞAR, PASTIRMA SUCUK ÇALDI”

Hırsızların dükkanına bir ayda 2-3 kez girdiğini belirten işleme sahibi Fevzi Adıgüzel, “İki kere polisi aradım girildiğinde. Daha önceki hırsızlık olayında polisi aramadığım, müracaat etmediğimde oldu. Kendim yakalamak için mücadele ettim. Gelip, gece bekledim yakalayamadık. Biz kendimize önlem alalım ama polisimizde önlem alsın. Dükkâna geldiğimde brandanın diğer tarafı açıktı. Bende gelip dokunmadan polisi aradım. Gıda ürünlerini çalışmışlar. Daha önceki girdiklerinde de gıda ürünlerini çalmışlar. Sucuk, kavurma, kaşar, pastırma şeklinde gıda ürünlerini çaldılar. Daha önceki hırsızlık olayında da gıda ürünleri çalındı. Emniyetten tam daha net bir bilgi gelmedi. Bana emniyetimiz güvenlikle ilgili kamera takmamı istediler. Maddi imkanlarım yetmediği için şu an kamera taktıramıyorum. Daha sonra tabi ki bakacağız. Biz vatandaş olarak elimizden geleni yapacağız. Emniyetimiz de sokakta bir kamera sistemi oluştursa tüm esnaf rahat edebilir”dedi.

Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.