Edirne’de bir akaryakıt istasyonunun marketindeki hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı.
Talatpaşa Caddesi’ndeki akaryakıt istasyonunun büfesine gelen 2 şüpheli, görevliye ait 4 bin lira değerindeki cep telefonunu alarak kaçtı.
Akaryakıt istasyonunun büfesindeki hırsızlık, güvenlik kamerasınca kaydedildi.
Telefonu çalınan büfe görevlisi Osman Taş ve işletme müdürü Özcan Bos’un ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kameralarınca görüntülenen hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.
Bos, gazetecilere yaptığı açıklamada, polise şikayette bulunduklarını söyledi.
“Talihsiz bir olay. Büfe görevlisi burada maaşla çalışan bir arkadaşımız. 4 bin lira değerinde maddi zararı var. Bu tarz bir olay müşterimizin de başına gelebilirdi.” diyen Bos, zanlıların en kısa sürede yakalanmasını istedi.
(AA)
GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
04 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).