Hayatını kaybeden Edirne’nin tanınmış iş insanlarından ve önceki dönem Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı İbrahim Acar, Eski Camii’de ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yenişehir Mezarlığında toprağa verildi.
Bir süredir sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi gören iş insanı İbrahim Acar, 73 yaşında hayatını kaybetti. Acar için Eski Camii’de cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından İbrahim Acar’ın cenazesi Yenişehir Mezarlığında toprağa verildi.
Cenaze törenine; iş ve spor dünyasından birçok isimin yanı sıra Acar ailesi, yakınları ve severleri katıldı.
Sonhaber Gazetesi olarak merhum İbrahim Acar’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.
GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
04 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).