Edirne’de dışarı çay servisi yaptığı iddia edilen bir işletmeye ve aralarında 65 yaş üstü vatandaşların da bulunduğu 10 kişiye, koronavirüs tedbirlerini ihlalden polis ekipleri tarafından ceza kesildi. İşletme sahibi dışarı çay servisi yapmanın yasaklandığını bilmediğini öne sürdü.
Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı koronavirüs risk haritasında ‘çok yüksek riskli iller’ arasında bulunan Edirne’de, önlemler sıkılaştırılıyor. Yeni alınan kararlar doğrultusunda çay ocaklarının 2 hafta süreyle kapatılmasına, Saraçlar Caddesi’ne girişlerde de HES kodu sorgulaması yapılmasına karar verilmişti. Kentte dün Dilaverbey Mahallesi Osmaniye Caddesi üzerinde bulunan bir işletmeye dışarı çay servisi yaptığı Yunus ekiplerince tespit edildi. Ekipler, yasağa rağmen dışarıya çay servisi yapan işletmeye ve aralarında 65 yaş üstü vatandaşlarında olduğu 10 kişiye koronavirüs tedbirlerini ihlalden ceza kesildi.
GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).