Süleymanpaşa Belediyesi ihtiyaç sahibi öğrencilere mont ve bot desteğinde bulundu.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Aydoğdu İlkokulu’nda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere, belediyenin gönül elçileri ekiplerince mont ve botları teslim edildi.
Açıklamada ifadelerine yer verilen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, her zaman çocukların yanında olduklarını ifade etti.
Yüksel, çocukların yüzlerini güldürmeye devam edeceklerini aktararak, şunları kaydetti:
“Dün olduğu gibi bugün de geleceğimiz olan sevgili çocuklarımızın yanındayız. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan kışlık giyim yardımlarımızı ilkokullarımıza teslim etmeye başladık. Her yıl olduğu gibi bu yıl da, soğuk kış aylarında dar gelirli ailelerimizin çocukları ile öksüz ve yetim kardeşlerimizin ihtiyaçlarını var gücümüzle karşılamaya ve yanlarında olmaya devam edeceğiz.”
GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
04 Eylül 2026
1
Tekirdağ’da Kybele heykeli müze ziyaretçilerinin gözdesi
2
Tekirdağ’da sahilin bir kısmı kırmızı yosunla kaplandı
3
Trakya’daki kar yağışı tarla bitkilerinde kuraklık stresini ortadan kaldırdı
4
Tekirdağ’da eşini darbederek öldüren zanlı tutuklandı
5
Tekirdağ’da devrilen beton mikserinin sürücüsü yaralandı
Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).