DOLAR 32,3719 0.16%
EURO 34,9716 -0.32%
ALTIN 2.324,300,22
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22750060,54%
Edirne
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İİBF mezunları kep attı

İİBF mezunları kep attı

ABONE OL
7 Aralık 2021 17:47
İİBF mezunları kep attı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi (TÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde (İİBF), 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında mezun olan ve dereceye giren öğrenciler için “Mezuniyet Töreni” düzenlendi. Törende dereceye giren öğrencilere plaket ve mezuniyet belgeleri takdim edildi.

Trakya Üniversitesi’nde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri için mezuniyet töreni gerçekleştirildi. COVID-19 salgını nedeniyle geçtiğimiz yıl gerçekleştirilemeyen ve bu yıl salgın önlemleri kapsamında sınırlı katılımcıyla düzenlenen törende, 2020-2021 akademik yılında dereceye girerek mezun olan öğrenciler diplomalarına kavuştu. Diplomalarını bölüm başkanlarının elinden alan öğrenciler, mezun olmanın mutluluğunu yaşadı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Fehmi Yıldız Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, Dekan Prof. Dr. Ayhan Gençler ile akademisyenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

Saygı Duruşu, İstiklâl Marşı ve Trakya Üniversitesi tanıtım filminin izlenmesiyle başlayan törende daha sonra açılış konuşmalarına geçildi.

Törende mezun öğrenciler adına Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü ve Fakülte birincisi Pınar Terlemez bir konuşma gerçekleştirdi.

Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Gençler de salgının dinamik bir süreç olduğu göz önünde bulundurularak mezuniyet törenlerini bölümlerinde ve fakültede dereceye giren öğrencilerle sınırlı tuttuklarını belirterek “Üniversiteleri başarılı kılan ve onlara değer katan sadece geçmişleri ve tarihsel derinlikleri değil, mezun öğrencilerinin gerçek yaşamda elde ettikleri başarılar ve istihdama katılımlarıdır” dedi.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ise Edirne’nin gerek köklü tarihi gerekse kültürel zenginlikleriyle başlı başına bir öğretmen olduğunu belirterek, Trakya Üniversitesi’nin de bu kadim kentin tarih boyunca sahip olduğu eşsiz eğitim kurumlarının bir devamı niteliğinde olduğunu söyledi.

Tören, dereceye giren öğrencilere plaket ve diplomalarının verilmesinin ardından meslek andının okunması ve öğrencilerin keplerini fırlatmasıyla sona erdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.