DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2055358-0,96%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

İkili iş birliği konuları ele alındı

İkili iş birliği konuları ele alındı

Türkiye Maarif Vakfı Sosyal Kültürel Faaliyet ve Rehberlik Daire Başkanı Hamza Özdemir, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette, ikili iş birliği konuları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

ABONE OL
14 Şubat 2024 15:23
İkili iş birliği konuları ele alındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Maarif Vakfı Sosyal Kültürel Faaliyet ve Rehberlik Daire Başkanı Hamza Özdemir, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette, ikili iş birliği konuları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sırasında Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Türkiye Maarif Vakfı’nın Balkanlar’daki etkin rolüne vurgu yaparak, vakıf ile daha önce gerçekleştirdikleri önemli projelerden bahsetti. Balkanlardaki soydaşların ve vatandaşların Maarif Vakfı okullarında aldıkları eğitimi, Trakya Üniversitesi bünyesinde yükseköğretim düzeyinde sürdürmelerinin önemine değindi. Ayrıca, Trakya Üniversitesi olarak bu iş birliğine her zaman destek vereceklerini ifade etti.

Türkiye Maarif Vakfı Sosyal Kültürel Faaliyet ve Rehberlik Daire Başkanı Hamza Özdemir ise Trakya Üniversitesi’nin köklü geçmişi ve güçlü akademik yapısının Balkanlar’daki etkisinin önemine dikkat çekerek, bu iş birliğini önemsediklerini belirtti. Özdemir, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.