DOLAR 32,3717 0.15%
EURO 34,9787 -0.3%
ALTIN 2.324,280,22
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22748061,04%
Edirne
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İl Özel İdaresi yatırımları değerlendirildi

İl Özel İdaresi yatırımları değerlendirildi

ABONE OL
16 Ocak 2023 11:46
İl Özel İdaresi yatırımları değerlendirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İl Özel İdaresi Yatırımları Değerlendirme Toplantısı Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık başkanlığında yapıldı.

Vali H. Kürşat Kırbıyık, Edirne İl Özel İdaresi toplantı salonunda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Eyyüp Batuhan Ciğerci ve birim amirlerinin katılımıyla yatırım ve çalışmalarla ilgili izleme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda; İl Özel İdaresi bütçesi ve Köydes yatırımları kapsamında yapılan, içme suyu, kanalizasyon, sondaj çalışmaları gibi köylerimizin alt yapısına yönelik çalışmalar ile beton asfalt, sathi kaplama, köprü ve menfez çalışmaları ve çevre temizliği çalışmaları değerlendirildi.

Vali Kırbıyık, toplantıda yaptığı değerlendirmede, İl Özel İdaresi ve KÖYDES bütçesi ile yapılan tüm yatırım ve çalışmaların hassasiyetle yerinde incelenmesini ve işlerin bizzat takip edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Vali Kırbıyık, “İl özel idare çalışmalarımızda, her noktada örnek teşkil edecek bir ivme yakalamamız gerekiyor. Bunu başarmak için çok çalışmalıyız. Çalışmalarımızı yürütürken, verimliliği, işlerin takibini ve denetimini elden bırakmamak gerekiyor. Devletimizin, vatandaşımıza hizmet noktasında bizlere emanet ettiği yatırımları gerçekleştirirken, o sorumluluğu hissederek hareket etmemiz gerekiyor. Bu bakış ve sorumlulukla, istisnasız her personelimizin özveriyle çalışmaya devam etmesi önemlidir” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.