DOLAR 32,4231 -0.22%
EURO 34,8642 -0.01%
ALTIN 2.423,180,04
BIST 10.045,74-0,37%
BITCOIN 1882814-4,39%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İnternette satılan kremlere dikkat

İnternette satılan kremlere dikkat

ABONE OL
26 Ağustos 2021 10:16
İnternette satılan kremlere dikkat
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnternette satılan bazı cilt kremlerin sahte olduğunu belirten Aktar Kamil Güvenbaş, insanların daha büyük zarar görmemesi için muhatabını bulacağı bitkisel mağazalardan ürün alması önerisinde bulundu. Yaz aylarında güneşin etkisiyle ciltte oluşan kırışıklık ve leke şikayetleri için yağlı yiyeceklerden uzak durulması gerektiğini belirten Güvenbaş, internetten cilt bakım kremleri alan tüketicilenih memnun olmadığını söyledi.

“YAĞLI YEMEK, CİPS, TATLILARDAN UZAK DURUN”

Yağlı yiyecek, cips ve tatlıların vücutta toksin ve yağları atamaması üzerine cilt lekelerinin oluştuğunu söyleyen Güvenbaş, “İlk başta bayanların ilk problemi cilt lekeleri. Cilt lekelerinin ana oluşma teması cilt pigment olarak pigment bozuklukları, sivilceler, gözeneklerin açılması bunların hepsi insanların yediği şeylerden dolayı vücudun aşırı toksin madde atamaması, yağları atamamasından kaynaklı cilt lekeleri oluşur. Bunun temeli çikolata, cips, tatlı. Karaciğer değerleri bozulduğunda, karaciğer destek ürünleri kullandıklarında lekelerin azaldığını görürler. Güneş çok yakıcı olduğu için güneş koruyucu kullanmak şart. Bunu bütün müşterilere söylüyoruz. Ancak insanlar sadece bir tane ürünle olayı geçiştirmeye çalışıyorlar. Yağlı yemek, cip, tatlılardan uzak durup karaciğer destekleyen maydanozu robotla çekip onu bile toksin maddeleri atsın diye içersek etki eder. Cildi yaş itibariyle kategorileri olan ürünler var. İçinde etkin maddeler olan kremlerimiz var. Eğer bunları kullandıkları takdirde kolajenle beraber cilt elastikliği sağladığı için hidrolik asitin içinde olan yoğun nemlendirici özelliğinden dolayı, aşırı cildin nemlenmesinden dolayı o bölgenin güneş etkilerinden daha az zarar görmesi ve daha elastiklik olması ya da daha sağlıklı görünmesini sağlıyor. Yediklerimize dikkat eder, güneş koruyucu ve kaliteli ürünler kullanırsak her zaman faydası olur”dedi.

“İNTERNETTEN KREM VE DESTEK ÜRÜNÜ ALIP MEMNUN OLAN YOK”

Gençleşme adına internette satılan kırışıklık ve leke karşıtı olarak söylenen kremlerin işe yaramadığını öne süren ve vatandaşların dikkatli olması gerektiğini belirten, Güvenbaş, “İnternette bazı web siteleri üstünden ürün satanlar var. Bazı ürünler bizim marketlerimizde olan fiyatların yarı fiyatına aynı ürün gibi satılanlarda var. Ancak müşterileri şu konuda ikaz ediyorum, bazı ürünlerin tarihleri geçtikten sonra tarihleri ile oynayıp ya da ambalajı açılmış içi tamamen bittikten sonra boş atılmış kutuların ne olduğu belirsiz ürünlerle doldurulup insanlara satılması. İnternetten hiçbir zaman bırakın kremi, diğer destek ürünlerinden bile alıp da daha memnun kalan bir kişi yoktur. Ben burada ürünlerimi verdiğimde memnuniyet ön plandadır. İyi gelmediği takdirde de para iadesi yapıyorum” dedi.

“GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ GÖZ ÇEVRESİNDE ÇATLAK OLUŞMASINI ÖNLER”

Kırışıklıkların azalması için güneşli havalarda güneş gözlüğünü mutlaka takmaları gerektiğini söyleyen Güvenbaş, “Kremleri gece gündüz olarak ayrı ayrı kullanabilirler. Kolajen destekleri olabilir. Leke için ayrı leke kremlerimiz var. Ama leke kremlerini dahi kullandıklarında muhakkak güneş koruyucu krem kullanmaları gerekiyor. Artı kırışıklıkların daha az olmasını istiyorsa insanlar, güneş gözlüğü kullanmak havalı olay değildir, güneş gözlüğü kullandığınızda gözlerinizi kısmadığınız için otomatikman oralarda çatlak oluşmayacağı için vücut oradaki sıvıyı çok rahat dolduruyor. Otomatikman göz çevremizde kırışıklık olmuyor” dedi.

“HOMOJEN KREMLER SARKMAYI, YANAK DÜŞMELERİNİ ÖNLER”

Kendi mağazasında bulunan kremlerin cildi toparlaması adına başarılı ürünler olduğunu kaydeden Güvenbaş, “Homojen kremimiz var. Homojen kremde cilt elastik özelliği sağladığı için zamana karşı aşağı doğru sarkmaların yukarı doğru masaj yaparak uygulandığında cildi mükemmel seviyede toparlama özelliği vardır. Gözle görülür. En büyük düşmanımız kırışıklıklar, sarkmalar ve yanak düşmeleri. Bu kremleri kullandığınızda böyle bir problem kalmıyor” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.