DOLAR 32,3518 -0.53%
EURO 34,6506 -0.58%
ALTIN 2.408,81-0,56
BIST 10.045,74-0,37%
BITCOIN 1857331-4,69%
Edirne
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İş insanından genç güreşçilere destek sözü

İş insanından genç güreşçilere destek sözü

ABONE OL
30 Ekim 2023 17:02
İş insanından genç güreşçilere destek sözü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Güreş Federasyonu İl Temsilcisi Şamil Doğu Delen ile birlikte antrenman yapan güreşçileri ziyaret eden iş insanı Erdinç Balıkçı, Edirneli güreşçilere destek sözü verdi. Edirneli güreşçilerin, Edirneli iş insanları ve esnafından yeterince destek görülememesi konusunu sosyal medyada sürekli gündeme getiren Şamil Doğu Delen, Tesun Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Balıkçı’nın ziyaretinden memnuniyetini dile getirdi. Genç güreşçilerin gazoz müsabakaları değil büyük organizasyonlarda derece yakaladığının altını çizen TGF İl Temsilcilsi Doğu Delen “Gazoz müsabakaları değil, Dünya Avrupa, Balkan ve Kırkpınar’da gerçek başarılara imza atan, derece yapan bir camia gençlerinin başarılarına kayıtsız kalmayıp, görüp, destek olmaya gelen insanların başımızın üstünde yeri vardır”diye ifade etti.

“GAZOZ MÜSABAKALARI DEĞİL, DÜNYA, AVRUPA, BALKAN DERECE YAPAN GENÇERE DESTEK OLANLARIN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR”

Bu ziyaretten ve destek sözünden oldukça memnun olduklarını belirten TGF İl Temsilcisi Şamil Doğu Delen “Kapımıza değil, gönlümüze vuran buyursun gelsin. Gönlümüz herkese açık. Böyle hayır sever iş insanlarına rastlamak günümüzde çok zor. Erdinç beye desteği için çok teşekkür ederim. Şimdi kulüp ayırt etmeksizin ihtiyacı olan kulüplerinizin taleplerini listeleyip sayın Balıkçıya teslim edeceğim. Takipçisi olacağım. Gazoz müsabakaları değil, Dünya Avrupa, Balkan ve Kırkpınar’da gerçek başarılara imza atan, derece yapan bir camia gençlerinin başarılarına kayıtsız kalmayıp, görüp, destek olmaya gelen insanların başımızın üstünde yeri vardır” ifadelerini kullandı.

“GÜREŞÇİLER HER ZAMAN DESTEK SÖZÜ”

Erdinç Balıkçı, Edirne Güreş İl Temsilciliği sosyal medya hesabında Şamil Doğu Delen’in paylaşımlarından güreşe yeterli desteğin yapılmamasına rağmen Dünya, Avrupa, Balkanlar ve Kırkpınar’da kazanılan derecelerden haberdar olduğunu söyledi. Bu başarıların artması gerektiğini ve bunun için elinden geleni yapmaya karar verdiğini sözlerine ekleyen Balıkçı, Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde yeni başarılar için ter döken sporculara yaptığı tebrik ziyaretinde güreşe ve güreşçilere destek sözü verdi.

Antrenörlere ve sporculara isteklerini soran Balıkçı, imkanları dahilinde her zaman destek olmanın sözünü verirken, ziyarette bulunduğu sporculara enerji takviyesi olarak baklava ikram etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.