ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR
SABAHA KALAN SÜRE
Edirne’de Jandarma ekipleri TEM gişelerde gerçekleştirdikleri yol arama ve kontrol faaliyetlerinde 5 bin 164 şişe kaçak parfün ve 10 adet gümrük kaçağı cep telefonu ve aksesuarı ele geçirdi.
Edirne İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler kaçakçılara göz açtırmıyor. Ekipler önceki gün TEM Gişeleri yol arama ve kontrol noktasında denetim gerçekleştirdi. Ekipler, Sırbistan’a gitmek üzere olan iki aracı şüphe üzerine durdurdu. Araçlarda yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 516 bin 400 lira olan 5 bin 164 şişe kaçak parfüm ele geçirdi.
OTOBÜSTE KAÇAK CEP TELEFONU
Ekipler, aynı gün Romanya’dan hareket ederek İstanbul’a gitmek üzere Havsa TEM Gişelere gelen bir yolcu otobüsünü durdurdu. Ekipler, otobüste yaptıkları aramada 15 bin lira değerin yurda kaçak yollarla sokulmuş gümrük kaçağı 10 adet cep telefonu ve telefonları ait aksesuar ele geçirdi.
Her iki kaçakçılık olayı ile ilgili adli işlem başlatılırken, olaylarla ilgili soruşturma sürüyor.
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
GÜNCEL
07 Nisan 2025GÜNCEL
07 Nisan 2025GÜNCEL
07 Nisan 2025GÜNCEL
07 Nisan 2025MARMARA BÖLGESİ
07 Nisan 2025MARMARA BÖLGESİ
07 Nisan 2025GÜNCEL
07 Nisan 2025