DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20712841,07%
Edirne
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kadın çalışanlara 8 Mart izni

Kadın çalışanlara 8 Mart izni

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi’nde çalışan kadın personelin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde idari izinli sayılacağını söyledi.

ABONE OL
7 Mart 2024 12:48
Kadın çalışanlara 8 Mart izni
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi’nde çalışan kadın personelin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde idari izinli sayılacağını söyledi. Gürkan, yaptığı açıklamada “Fikirleri, mücadeleleri ve emekleriyle ve hayalleri ile kentimizi daha da güzelleştiren ve geliştiren, yan yana, omuz omuza çalıştığımız Edirne Belediyesi’ndeki kadın mesai arkadaşlarımızı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde idari izinli sayıyoruz” dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da geleneği bozmayarak, kadın çalışanların 8 Mart’ta idari izinli sayılması için talimat verdi.

“Kadın eli, kadın fikri ve kadın emeği ile şekillenmemiş hiçbir şehir yoktur” diyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, bugüne kadar gerçekleştirdikleri her projede ve her hizmette kadın çalışanların büyük emeğinin olduğunu söyledi.

Edirne Belediyesi olarak bugüne kadar yaşamın her alanında kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık yaptıklarını; kadın merkezleri ve kadına yönelik çalışmalar ile kadının, hayatın her alanında güçlenebilmesi için birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Kadınlarımızın emeği, ufku, fikri yaptığımız ve yapacağımız projelerimizin her zaman odak noktası oldu. Edirne’mize hizmet için bizimle yan yana çalışan, alın terini ortaya koyan, şehrimizi hayalleri ile güzelleştiren ve geliştiren değerli kadın çalışanlarımızın bu özel günü gönüllerince geçirmesini arzu ettik. Fikirleri, mücadeleleri ve emekleriyle kentimizi daha da güzelleştiren ve geliştiren, yan yana, omuz omuza çalıştığımız Edirne Belediyesi’ndeki kadın mesai arkadaşlarımızı, her yıl olduğu gibi bu yıl da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde idari izinli sayıyoruz. Alın teri döken, büyük bir özveriyle gece gündüz demeden çalışan, Edirne’mize hizmet eden, fikirleriyle, hayalleriyle kentimizi geleceğe taşıyan kadın mesai arkadaşlarımıza verdiği tüm emekler teşekkür ediyorum. Sizlere minnettarız.  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nüz kutlu olsun” dedi.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.