DOLAR 32,3837 0.18%
EURO 35,0022 -0.26%
ALTIN 2.324,410,23
BIST 9.085,850,06%
BITCOIN 2267013-0,70%
Edirne
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kadınlar doyasıya eğlendi

Kadınlar doyasıya eğlendi

ABONE OL
9 Mart 2022 12:28
Kadınlar doyasıya eğlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’nin İpsala İlçesi’nde 8 Mart Kadınlar Günü’ne özel konser düzenlendi. İpsalalı kadınlar ince saz ekibi ve sanatçı Nur Cennet’in seslendirdiği şarkılarla doyasıya eğlendi.

İpsala İlçesi’nde 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle Belediyesi Düğün Salonunda Kadınlar Günü etkinliği düzenlendi.

Etkinlikte konuşan İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, hayatın her alanını güzelleştiren, dünyamızı daha yaşanacak bir yer haline getiren tüm kadınların senede bir gün değil her gün baş üstünde tutulması gerektiğini savunanlardan olduğunu belirterek, “Kadınlarımız yararına olacak her oluşuma, her projeye destek vermeye her zaman onların yanında olmaya gayret gösterdim ve göstermeye devam edeceğim. Çalışan, üreten, hayatın her anında bir izi bulunan. Bizi biz yapma hedefinde yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiç bir karşılık beklemeden veren Tüm annelerimizi ve kadınlarımızı en kalbi duygularla selamlıyor, sağlık, huzur ve mutluluklarla dolu nice güzel günler temenni ediyorum. Kadınlar bizim baş tacımızdır” ifadelerini kullandı.

Başkan Ünsal’ın konuşmasının ardından İpsalalı kadınlar ince saz ekibi ve sanatçı Nur Cennet’in seslendirdiği şarkılarla doyasıya eğlendiler.

İpsalalı kadınların yoğun katılım gönderdiği etkinlik, İpsala Belediyesi tarafından kadınlar gününe özel hediyelerin verilmesiyle son buldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.