DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2055620-1,08%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kahve dükkanı mühürlendi

Kahve dükkanı mühürlendi

Edirne kent merkezinde bulunan bir AVM’de kahve satışı yapan dükkanın hijyen ve sağlık koşullarına uymadığı ve iş yeri çalışma ruhsatı olmadığı tespit edilerek, Edirne Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı İşyeri Denetim Birimi yetkililerince mühürlenerek faaliyeti durduruldu.

ABONE OL
13 Şubat 2024 13:07
Kahve dükkanı mühürlendi
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne kent merkezinde bulunan bir AVM’de kahve satışı yapan dükkanın hijyen ve sağlık koşullarına uymadığı ve iş yeri çalışma ruhsatı olmadığı tespit edilerek, Edirne Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı İşyeri Denetim Birimi yetkililerince mühürlenerek faaliyeti durduruldu.

Edirne Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kentte Bulgar ve Yunan turistlerin sıklıkla ziyaret ettiği bir alışveriş merkezinde kahve satışı yapan bir dükkanın hijyen ve sağlık koşullarına uymadığı ve iş yeri çalışma ruhsatı olmadığı tespit edildiği belirtilerek, “Sosyal medyada yer alan olumsuz paylaşımlar ve belediyeye yapılan ihbarlar sonucunda durumun tespit edildiği belirtilmiştir. Gerekli müdahalenin yapılması için alışveriş merkezinde faaliyet gösteren kahveci dükkânına Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı İşyeri Denetim Birimi ve Zabıta ekiplerinin gittiği kahve dükkânının hijyen ve sağlık koşullarına uymadığı, iş yeri çalışma ruhsatı olmadığı tespit edildi. Faaliyeti durdurulmuştur” denildi.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.