DOLAR 32,5698 0.16%
EURO 34,8953 0.63%
ALTIN 2.433,390,04
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21719000,76%
Edirne
13°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kaldırımlar Bulgar işgalinde!

Kaldırımlar Bulgar işgalinde!

ABONE OL
21 Haziran 2022 10:45
Kaldırımlar Bulgar işgalinde!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Leva’nın Türk Lirası karşısında 9 buçuk liraya dayanması ile Edirne’ye hücum eden Bulgarlar, alışveriş hırsı ile araçlarını otoparklara çekmek yerine kaldırımları işgal etmeye başladı.

Uzun zamandır Edirne’yi ucuz alışveriş cenneti olarak gören Bulgar vatandaşları, şehrin dört bir yanında her türlü ürünü fazla fazla alıp ülkesine dönüyor.

Ancak artık Bulgarlar otopark ücretlerini bile alışverişe döndürebilmek için araçlarını kaldırımlara çekmeye başladı. Trafikte yaya geçitlerinde Bulgar araçların kurallara uyduğu herkes tarafından bilinirken, artık yaya yollarını işgal etmeleri objektiflere yansıdı.

“YAYA GEÇİDİNDE YAYAYA YOL VERENLER ARTIK KALDIRIMLARI İŞGAL EDİYOR”

Edirneliler ise Bulgarların paralarının değerli olmasına rağmen otopark kullanmamalarına tepki göstererek, “Bulgarlar eskiden kuralları çiğnemekten korkardı. Hatta örnek olurlardı. Ancak para hırsı gözlerini döndürmüş kaldırımlara bile dörtlüleri yakmadan korkusuzca araç bırakıyorlar. Herhalde ceza miktarını hesapladılar 9 buçuk lira olan Leva ile her türlü öderler gözüyle bakıyorlar. Biz ise park yeri bulabilmek için sokak sokak dönüp yakıt harcıyoruz. Bulamazsak çaresizce otoparka çekiyoruz. Bulgarlar otopark ücretini bile koli koli aldıkları ürünlere eklemeyi planlıyor. Resmen biz onların memlekete gelmiş gibiyiz. Zaten her şey Bulgarlara özel yapılıyor. Şehre ekonomik ciddi katkıları var ama bu kuralları çiğnemeden olmalı. Yetkililer gerekli önlemi almalı” şeklinde ifade ettiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.