Bulgaristan’ın Kapitan Andreevo TIR Parkı’ında park halinde olan Türk plakalı bir TIR’da çıkan yangın sonucu sürücü yaralandı.
BNR’de yer alan habere göre; İçişleri Bakanlığı Haskovo Polis Müdürlüğü, yangın ihabarının Svilengrad Polis Müdürliği’ne dün 18:48 sularında yapıldığını duyurdu.
Kamyonun kabininde bulunan gaz ocağında çıkan yangın sonucu vücudunda 2. ile 3. derece yanıklar oluşan 60 yaşındaki sürücü, tedavi için Türkiye’ye nakledilmesini talep etti.
Olayla ilgili ön soruşturma başlatılırken Polis Müdürlüğü, kasıtlı kundaklama olduğuna dair bir kanıt bulunmadığını belirtti.
GÜNCEL
01 Eylül 2026GÜNCEL
01 Eylül 2026GÜNCEL
01 Eylül 2026GÜNCEL
01 Eylül 2026GÜNCEL
01 Eylül 2026GÜNCEL
01 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
01 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).