DOLAR 32,2116 -0.02%
EURO 34,7871 -0.26%
ALTIN 2.418,66-1,04
BIST 10.055,98-1,59%
BITCOIN 20156111,22%
Edirne
15°

AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Karagülle Cumhuriyet’e muhtar adayı

Karagülle Cumhuriyet’e muhtar adayı

Edirne’nin Cumhuriyet Mahallesi’ne muhtar adayı olan Ahmet Karagülle, mahalledeki sorunları bildiğini belirterek, “Gerekli bilgi, beceri ve tecrübeye sahip olduğunum için aday oldum” dedi.

ABONE OL
22 Ocak 2024 18:07
Karagülle Cumhuriyet’e muhtar adayı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’nin Cumhuriyet Mahallesi’ne muhtar adayı olan Ahmet Karagülle, mahalledeki sorunları bildiğini belirterek, “Gerekli bilgi, beceri ve tecrübeye sahip olduğunum için aday oldum” dedi.

2014-2019 yılları arasında Edirne Belediyesi Meclis üyesi olarak görev yapan Ahmet Karagülle, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu duyurdu.

Kentteki bir otelde seçilmesi halinde birlikte görev yapacakları azalar ile basın toplantısı düzenleyen muhtar adayı Karagülle, toplumumuzun tüm sosyal kesimlerini temsil eden ekibi ile birlikte yola çıktığını belirterek, “Sizin sesiniz olmaya, sorunlarını çözmeye geliyoruz. Mesleki bilgim ve bürokrasi tecrübem gereği kurumlar arası kolektif çalışmayı ve organizasyonu iyi bilirim” dedi.

Karagülle, yaşadığı mahalleye hizmet etmek istediğini belirterek, mahallelinin 31 Mart’ta yetki vermesi halinde şu çalışmaları hayata geçireceğini söyledi;

Mahallemizde ilk olarak muhtarlık binası, pazar yeri, camii, okul, sağlık birimi, oyun alanları ve parkların yapılması için Valilik, Yerel Yönetim, ilgili Kurum ve Kuruluşlar ile koordineli çalışacağım. Mahallemizde yoğun bir yapılaşma olduğundan inşaat hafriyatlarını taşıyan araçlar ve alt yapıyı yapan firmaların çevreyi kirletmemeleri (etrafa bıraktıkları moloz, toprak, toz vs.) görüntü ve gürültü rahatsızlığı vermemeleri için ilgili birimlerle birlikte çalışacağım. Ulaşımın daha kolay ve daha çabuk olması için ana caddelerden toplu ulaşım araçlarının geçmesini ve caddelerin uygun yerlerine dinlenme banklarının konulması için elimden geleni yapacağım. Çöp konteynırları ile sokak aydınlatma lambalarının yenilenmesi için gerekli gayreti göstereceğim. Haşere ve dezenfekte aracının mahallemize sık sık gelmesini takip edeceğim. Oturan değil, çalışan, yaşlılar ile hastaları ziyaret eden ve sorunları çözen muhtar olacağım. Mahallemizde bakıma muhtaç ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlarımız ile başarılı öğrencileri tespit ederek yetkili birimlere bildirip yardım almaları için gereken özeni göstereceğim. Mahallemizde sahipsiz ve başıboş sokak hayvanlarını yardımsever ve hayvansever halkımızla birlikte, zararlı olmayanların aramızda yaşamaları için gerekli çalışmaları yapacağız. Mahallemizde el sanatları ve beceri kurslarının açılmasına öncülük edeceğim. Temiz ve yaşanabilir bir mahalle için bizi seçin. Oylar sizden, hizmet bizden” ifadelerini kullandı.

Haber: Mehmet Güzey

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.