Tekirdağ ilinin Çorlu Belediye Başkanlığı tarafından karayolu işleri yaptırılacak.
Basın İlan Kurumu İlan Portalı, https://www.ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre; 2021 yılında Çorlu Belediyesi sorumluluk alanları içerisinde ihtiyaç duyulan yollarda sathi kaplama ve tretuvar yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.
Çorlu Belediyesi sorumluluk sınırları dahilindeki toplam 150.000,00 m² sathi kaplama yol alanı ve tretuvar yapımı için 27 iş kaleminden oluşan yapım işi.
Çorlu Belediye Başkanlığı Hizmet Binası Encümen Toplantı Odası Reşadiye Mahallesi Cumhuriyet Meydanı Salih Omurtak Caddesi No:139 59860 Çorlu/Tekirdağ adresinde gerçekleştirilecek ihale, 25.03.2021 tarihinde, saat: 10:00’da yapılacak.
Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…
GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).