Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Edirne’nin 3 ilçesinin kaymakamı değişirken, Edirne Vali Yardımcılığına da bir atama gerçekleşti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’nin dünkü sayısında yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 624 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.
GÖREV YERİ DEĞİŞEN KAYMAKAMLAR
Atama kararnamesine göre; Lalapaşa Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal Gümüşhane Kürtün Kaymakamlığına, Süloğlu Kaymakamı Mehmet Faruk Kazdal Malatya Yazıhan Kaymakamlığına, Meriç Kaymakamı İlyas Öztürk Erzurum Vali Yardımcılığına atandı.
YENİ ATANANLAR
Meriç Kaymakamlığına Rize İkizdere Kaymakamı Cafer Kaymakçı, Lalapaşa Kaymakamlığına Çorum Uğurludağ Kaymakamı Muhammet Çiftci, Süloğlu Kaymakamlığına Uşak Valiliği Kaymakam adayı Özgür Kaya atandı.
Öte yandan aynı kararname ile Tekirdağ Marmara Ereğlisi Kaymakamı Sıdkı Zehin Edirne Vali Yardımcılığına atandı.
GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).