Edirne’de bir kişi göçmen kaçakçılığı yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı.
Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri, göçmen kaçakçılığı yaptığı iddiasıyla Özcan K’yi Enez ilçesinde gözaltına aldı. Özcan K’nin emniyetteki işlemleri sürüyor.
KENDİSİNİ “GÖÇMEN KAÇAKÇISI” OLARAK TANITMIŞTI
Özcan K. paylaşılan bir videoda kendisini göçmen kaçakçısı olarak tanıtmıştı. Videoda 6 yıl göçmen kaçakçılığı suçundan cezaevinde kaldığını ifade eden Özcan K. 20 senedir göçmen kaçakçılığı yaptığını belirtmişti.
“Avrupa’nın yarısını ben kaçak gönderdim” diyen Özcan K. göçmenleri kişi başı 500-600 dolar karşılığında Avrupa’ya geçirdiğini anlatmıştı.
(AA)
GÜNCEL
29 Ağustos 2026GÜNCEL
29 Ağustos 2026GÜNCEL
29 Ağustos 2026GÜNCEL
29 Ağustos 2026GÜNCEL
29 Ağustos 2026GÜNCEL
29 Ağustos 2026MARMARA BÖLGESİ
29 Ağustos 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).