Trakya Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Trakya’dan Geçerken Öğrenci Topluluğu tarafından Edirne İl Müftülüğüne Filistin’de ki vatandaşlar için bağışta bulunuldu.
Filistin yararına düzenledikleri kermes sonrasında elde edilen geliri İl Gençlik Koordinatörleri Talha Karaca ve Emine Karauluç eşliğinde Türkiye Diyanet Vakfı’na (TDV) emanet edilmek üzere TDV Edirne Şube Başkanı ve Edirne İl Müftüsü Hasan Başoğlu’na teslim etti.
“GENÇLERİMİZ EZİLEN MÜSLÜMANLARI BİR AN OLSUN UNUTMUYOR”
Öğrencilerin bu davranışından duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Müftüsü Hasan Başoğlu “Sizlerle gurur duyuyoruz. Ülkemizde hamd olsun savaş yok, savaşın sıkıntılarını yaşamıyoruz ancak bizim öğrencilerimiz zalimlerin zulmü altında ezilen Müslümanları bir an olsun unutmuyor. Harçlıklarından ayırarak bu uğurda harcama yapıyor, kermes düzenliyor. Sizlere bu şuuru aşılan Edirne İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlerimize ve siz değerli öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
İl Müftüsü Başoğlu öğrencilerle sohbet ederek Edirne İl Müftülüğü olarak kendilerine her türlü yardımı sunmaya devam edeceklerini belirtirken, Trakya’dan Geçerken Öğrenci Topluluğu Başkanı Muhammed Akgül ile üye Ayşe Öztaşkent’e ve onların nezdinde tüm üyelerine bağış için teşekkür etti.
Haber: Erkan Ekşi
GÜNCEL
11 Nisan 2025GÜNCEL
11 Nisan 2025GÜNCEL
11 Nisan 2025GÜNCEL
11 Nisan 2025MARMARA BÖLGESİ
11 Nisan 2025MARMARA BÖLGESİ
11 Nisan 2025GÜNCEL
11 Nisan 2025