DOLAR 32,4958 0.25%
EURO 34,6184 0.34%
ALTIN 2.482,44-0,02
BIST 9.578,02-1,05%
BITCOIN 2046402-4,45%
Edirne
28°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kermesin geliri LÖSEV’e teslim edildi

Kermesin geliri LÖSEV’e teslim edildi

ABONE OL
19 Ekim 2022 18:03
Kermesin geliri LÖSEV’e teslim edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şehit Piyade Astsubay Çavuş Yusuf Ataş’ın vasiyeti yerine getirmek için Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen kermeste toplanan 63 bin TL, şehidimizin isteği üzerine LÖSEV’e bağışlandı.

LÖSEV Hakla İlişkiler Sorumlusu Setenay Tan, Sosyal Hizmetler Uzmanı Hatice Doğan, Aktif İletişim Personeli Evrim Erdoğan, Edirne Komite Ailesi Ceylan Toker bugün Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın ziyaret ederek, teşekkür sertifikası takdim etti.

Gürkan, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada “Edirne Belediyesi, Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan 21 yaşındaki Piyade Astsubay Çavuş Yusuf Ataş’ın, şehit olmadan önce arkadaşlarına bir vasiyeti vardı. Tabi bu sadece arkadaşlarına söylenmiş bir vasiyetti ama tüm Türkiye bunu görev bildi. Piyade Astsubay Çavuş Yusuf Ataş’ın istediği eğer şehit olursam Lösemili bir kız çocuğunu alın tedavi ettirin ve hayat boyu eğitim masraflarını üstlenin diye. Biz de Edirne Belediyesi olarak, Kadın ve Aile Müdürlüğü’nün koordinasyonunda belediyemizin tüm birimleri, Emekli Astsubaylar Derneği’nin eşleri, Mor Ev ile Üretici Kadınlarla hep beraber bir kermes yaptık.  Dün yapılan bu kermeste 63 bin TL para topladılar. Bugün itibariyle o parayı LÖSEV’in banka hesabına Yusuf Ataş’ın vasiyeti olarak yatırdık.  LÖSEV de bize bir teşekkür sertifikası takdim etti. Çok teşekkür ediyorum. Tüm evlatlarımız için hep beraber bütün ülke için çalışmaya devam edeceğiz. Çocuklarımıza acil şifalar diliyorum. Bu vesile ile de kahraman şehidimiz Yusuf Ataş’ı rahmetle, minnetle, şükranla yad ediyoruz” dedi.

Gürkan ayrıca kermesten en çok gelir elde eden Zabıta Müdürlüğü personeline plaket takdim etti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.