DOLAR 32,3309 0.24%
EURO 35,0955 -0.12%
ALTIN 2.296,450,85
BIST 8.987,152,05%
BITCOIN 22835531,24%
Edirne
18°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kılıçdaroğlu’ndan sürpriz telefon

Kılıçdaroğlu’ndan sürpriz telefon

ABONE OL
26 Eylül 2020 09:59
Kılıçdaroğlu’ndan sürpriz telefon
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Okulunu güzelleştirmek için yaptığı tadilat ve onarım çalışması ile Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un arayarak tebrik ettiği, Vali Ekrem Canalp’in de ‘başarı belgesi’ ile onurlandırdığı Mithatpaşa İlköğretim Okulu Müdür Ertan Çekiç’i CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da telefonla arayarak kutladı.

Edirne’nin Yeniimaret Mahallesinde bulunan Mithatpaşa İlköğretim okulunda müdür olarak görev yapan Ertan Çekiç, okulunda gerçekleştirdiği çalışmalarda Türkiye’ye örnek oldu. Okul müdürü Çekiç, pandemi süreci nedeniyle okulların kapanmasının ardından görev yaptığı okulu baştan sona yeniledi. Kimi zaman harç karan kimi zaman da okulun çatısını onarak sınıflarda boya yapan Çekiç’i Milli Eğitim Bakan Ziya Selçuk telefonla arayarak tebrik etmişti. Bunun ardından Çekiç’e Vali Ekrem Canalp de ‘başarı belgesi’ ile onurlandırmıştı.

Yaptığı çalışmalarla Türkiye’ye örnek olan okul Müdürü Çekiç’e bir telefonda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’dan geldi.

KILIÇDAROĞLU, “ÇOCUK OLUP OKULA GİDESİM GELDİ”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan aldığı tebrik telefonunu sosyal medya hesabından paylaşan Okul Müdürü Ertan Çekiç, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, telefonla arayarak okulumuzu güzelleştirme çalışmalarını çok beğendiğini, hatta “çocuk olup okula gidesim geldi.” Okulunuz ve öğrencileriniz için yaptığınız çalışmalardan dolayı elinize, emeğinize sağlık. Yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun. Ailenize çok selamlar.” diyerek yapılan çalışmaları onore etti. Emeğe ve alınterine değer veren güzel insanlar iyi ki varlar” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.