KIRKLARELİ (AA) – Kırklareli İl Genel Meclisi, Armağan köyüne yapılması talep edilen Yanıcı, Parlayıcı ve Patlayıcı Maddeler Üretim ve Depolama Tesisine onay vermedi.
İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda Hakan Geriş başkanlığında gerçekleştirilen temmuz ayı son birleşimi yapıldı.
Toplantıda, Armağan köyüne yapılması planlanan Yanıcı, Parlayıcı ve Patlayıcı Maddeler Üretim ve Depolama Tesisine ilişkin gündem maddesi görüşüldü.
İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporunda, tesis çevresinin ormanlarla kaplı olduğu, projenin güvenlik ve yangın açısından risksiz bir bölgede yapılması gerektiği görüşüne yer verildi.
Tesis yapım talebi komisyon raporu doğrultusunda reddedildi.
Toplantıda diğer gündem maddeleri de görüşüldü.
GÜNCEL
18 Ağustos 2026GÜNCEL
18 Ağustos 2026GÜNCEL
18 Ağustos 2026GÜNCEL
18 Ağustos 2026GÜNCEL
18 Ağustos 2026GÜNCEL
18 Ağustos 2026MARMARA BÖLGESİ
18 Ağustos 2026
1
Kırklareli Belediyesi’nden orman ve anız yangınlarına karşı uyarı
2
Kırklareli’nde Balkan geleneği “Koleda” makyaj etkinliği ile başladı
3
Kırklareli’nde ölü bulunan köpeklere ilişkin soruşturma başlatıldı
4
Kırklareli’nde atık toplama tesisinde çıkan yangın söndürüldü
5
Trakya’da yarından itibaren hava sıcaklıkları artacak
Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).