KIRKLARELİ (AA) – Kırklareli’nde, Engelliler Haftası kapsamında etkinlik düzenlendi.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde düzenlenen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Pınarhisar Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Ayşe Öcal, programda yaptığı konuşmada, engelli bireylerin toplumsal hayata katılmalarının önemli olduğunu söyledi.
Özel gereksinimli bireylerin yaşam kalitelerini artırmanın temel öncelikleri olduğunu vurgulayan Öcal, özel gereksinimli bireylere gereken saygı, sevgi ve kolaylığın bir gün değil her gün gösterilmesi gerektiğini kaydetti.
Ardından özel gereksinimli öğrenciler tarafından hazırlanan Hacivat ve Karagöz oyunu ile folklor gösterileri sahnelendi.
GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026
1
Kırklareli Belediyesi’nden orman ve anız yangınlarına karşı uyarı
2
Kırklareli’nde Balkan geleneği “Koleda” makyaj etkinliği ile başladı
3
Kırklareli’nde ölü bulunan köpeklere ilişkin soruşturma başlatıldı
4
Kırklareli’nde atık toplama tesisinde çıkan yangın söndürüldü
5
Trakya’da yarından itibaren hava sıcaklıkları artacak
Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).