DOLAR 38,1930 0.23%
EURO 44,1111 1.34%
ALTIN 4.199,753,02
BIST 9.321,640,05%
BITCOIN 33183323.18014%
Edirne
20°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Kırklareli’nde “Trak Medeniyeti’nin Trakya İzleri” defilesi yapıldı

Kırklareli’nde “Trak Medeniyeti’nin Trakya İzleri” defilesi yapıldı

ABONE OL
19 Eylül 2024 23:16
Kırklareli’nde “Trak Medeniyeti’nin Trakya İzleri” defilesi yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KIRKLARELİ (AA) – Kırklareli’nde 15. Yayla, Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenlikleri kapsamında “Trak Medeniyeti’nin Trakya İzleri” adlı defile düzenlendi.

Kırklareli Olgunlaşma Enstitüsü tarafından hazırlanan 1’i erkek kıyafeti 12 kreasyon, Yayla Meydanı’ndaki tarihi bir otelin bahçesinde beğeniye sunuldu.

Trak kıyafetli dansçıların dans figürleri eşliğinde gerçekleşen defile, yaklaşık 1 saat sürdü. Defilede Trak figürlerin bulunduğu müzik aletleri de mankenler tarafından sergilendi.

Defileye Kırklareli Vali Yardımcısı Elif Canan Tuncer, Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun, Belediye Başkan Yardımcıları Kürşat Yamaner, Burak Süzülmüş, Sabri Çınar, Kent Konseyi Başkanı Yasemin Ertaş, Belediye Başkanı Derya Bulut’un eşi Özge Bulut ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r