DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2051159-0,74%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kitap dolu hafta sonu

Kitap dolu hafta sonu

ABONE OL
17 Ekim 2023 09:37
Kitap dolu hafta sonu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediyesi’nin organizasyonuyla düzenlenen Edirne 9. Kitap Günleri, hafta sonu seçkin yayınevlerine, birbirinden değerli yazarlara ve ufuk açan söyleşilere ev sahipliği yaptı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, eşi Esra Gürkan ile stantları gezdi; yazarlarla sohbet etti, söyleşileri dinledi. Edirne 9. Kitap Günleri’nde Edirnelilerin kitap dolu bir hafta sonu yaşadığını belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “22 Ekim tarihlerine kadar Atatürk Kültür Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak olan kitap günlerimizde, 25 yayınevi ve 70’in üzerinde yazar yer alıyor; söyleşiler ve imza günleriyle halkımızla buluşuyoruz. Bu kültür şölenine tüm hemşehrilerimi bekliyorum” dedi.

Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı, bu hafta sonu muhteşem bir kültür şölenine ev sahipliği yaptı. Edirneli Yazar Şevket Süreyya Aydemir anısına düzenlenen ve Onur Konuğu Ayşe Kulin’in olduğu Edirne 9. Kitap Günleri, bu hafta sonu birbirinden değerli yazarları ağırladı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Eşi Esra Gürkan ile stantları gezdi; yazarlarla sohbet etti, söyleşileri dinledi.

Edirne 9. Kitap Günleri kapsamında Prof.Dr. Osman İnci tarafından verilen “Beyin Göçü” söyleşişine ve Timur Soykan ile Murat Ağırel “100. Yılında Cumhuriyetimizin Demokrasi Karnesi” söyleşisine Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, eşi Esra Gürkan ile birlikte katıldı. Yazarlara teşekkür eden Gürkan, hediyeler takdim etti.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, kitap okuyan nesiller ile geleceği en iyi şekilde inşa edeceğimize inanıyoruz diyerek, Edirne 9. Kitap Günleri’ne tüm vatandaşlarını davet etti.

Gürkan, “‘Tek Adam’ kitabının yazarı, Atatürk Sevdalısı Edirneli Yazar Şevket Süreyya Aydemir anısına düzenlediğimiz Edirne 9. Kitap Günleri’miz çocuklarımızın ve halkımızın yoğun katılımıyla Atatürk Kültür Merkezi’mizde devam ediyor. Bu durumdan çok mutluyuz. Gururluyuz. Biz kitap okuyan nesiller ile geleceği en iyi şekilde inşa edeceğimize inanıyoruz. 22 Ekim tarihine kadar Atatürk Kültür Merkezi’mizde ziyaretçilerini ağırlayacak olan kitap günlerimizde 25 yayınevi ve 70’in üzerinde yazar, söyleşiler ve imza günleriyle halkımızla buluşuyor. Bu kültür şölenine tüm hemşehrilerimi bekliyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.