Türk Kızılay Edirne İl Başkanı Gözde Emel Baytar ve beraberindeki heyet, Yaşlılar Haftası ve Ramazan Bayramı vesilesiyle huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.
Türk Kızılay Edirne Şubesi, Yaşlılar Haftası ve Ramazan Bayramı dolayısıyla Edirne Huzurevi’nde anlamlı bir buluşmaya imza attı. Türk Kızılay Edirne İl Başkanı Gözde Emel Baytar, yönetim kurulu üyeleri ve Kızılay ekiplerinden oluşan heyet, huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenerek sohbet etti.

Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Türk Kızılay Edirne İl Başkanı Gözde Emel Baytar, “Yaşlılar Haftası ve Ramazan Bayramı’nın manevi iklimini, bizleri bugünlere hazırlayan çınarlarımızla paylaşmak istedik. Onların yüzündeki tek bir tebessüm, bizim için dünyalara bedeldir. Türk Kızılay Edirne Şubesi olarak her zaman büyüklerimizin yanındayız. İyi ki varlar, onların gölgesi üzerimizden hiç eksik olmasın.” ifadelerini kullandı.
Haber Merkezi
GÜNCEL
23 Eylül 2026GÜNCEL
23 Eylül 2026GÜNCEL
23 Eylül 2026GÜNCEL
23 Eylül 2026GÜNCEL
23 Eylül 2026GÜNCEL
23 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
23 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).