DOLAR 32,3258 0.23%
EURO 35,0801 -0.15%
ALTIN 2.282,000,21
BIST 9.004,492,25%
BITCOIN 22819091,47%
Edirne
18°

KAPALI

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kooperatiflerin faaliyetleri görüşüldü

Kooperatiflerin faaliyetleri görüşüldü

ABONE OL
28 Temmuz 2022 17:22
Kooperatiflerin faaliyetleri görüşüldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, ilimizde faaliyet gösteren Kadın Girişim, Üretim ve İşletme Kooperatifleri Başkanları ile toplantıda bir araya geldi. Toplantıda kooperatiflerin çalışma ve faaliyetlerinin görüşüldü.

Vali H. Kürşat Kırbıyık’ın eşi Dilek Kırbıyık’ın da iştirak ettiği toplantıya, T.Ü. Genel Sekreter Yardımcısı Burak İşçimen, TEKNOPARK Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Bilgin Özbaş, İl Tarım ve Orman Müdürü Atilla Bayazıt, Orman İşletme Müdürü İhsan Ceylan, İl Kültür ve Turizm Müdür V. Kemal Soytürk, Ticaret İl Müdür V. Mustafa Kurt, Şehir Gönüllüleri Vakıf Md. Hicran Bali, Keşan Kadın Koop. Bşk. Esra Kaykı, Uzunköprü Kadın Koop. Bşk. Gülay Erdinç, Enez Kadın Koop. Bşk. Esin Savaş, Havsa Kadın Koop. Bşk. Hülya Tuncer, İpsala Kadın Koop. Bşk. Şerife Özkaynak, Lalapaşa Kadın Koop. Bşk. Gönül Danışman, Süloğlu Kadın Koop. Bşk. Firdevs Çekiş, Meriç Alibeyköy Koop. Bşk. Erkan Demirel, Osmanlı Köyü Kadın Koop. Bşk. Halime Özer, Trakya Emekçi Kadın Koop. Bşk. Ayşe Saz, Emeğimiz Kazanıyor Kadın Koop. Bşk. Fatma Akay, Kırkkavak Kadın Koop. Bşk. Çisem Gürkan, İmaret Kadın Koop. Bşk. Neslihan Dönmez, Sarıcaali Kadın Koop. Bşk. Remziye Korkan ve Valide Kadın Koop. Bşk. Yrd. Müberra Pomakoğlu katıldı.

Kooperatiflerin çalışma ve faaliyetlerinin görüşüldüğü toplantıda Vali Kırbıyık, Kooperatifler sayesinde kadınların üretime katılımı, aile ve ülke ekonomisine katkılarının her geçen gün arttığına dikkat çekerek, “Bunu çok kıymetli bir çalışma olarak değerlendiriyoruz. Şimdiye dek yapılmış projelere nasıl katkı sunabiliriz, nasıl daha verimli hale getirebiliriz, bunların çalışmalarını hep birlikte yapıyoruz. Üreten kadın güçlü kadın, üreten aile güçlü aile, üreten ülke güçlü ülke demek. Amacımız, özellikle üretilen ürünlerle ilgili güçlü markalara oluşturmak ve bu konuda sağlam ve kalıcı adımlar atmak. Son dönemde biliyorsunuz, markalaşmak ve güçlü marka olmak konusu oldukça önem kazandı. Bizlerde bu süreçte, çalışmalarımızı bu yönde hızlandırdık. Tüm katılımcılarımıza kıymetli fikir ve önerileri için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.